Grekiska Restauranger Uppsala-Aspentos Restaurang Turkiskt och Grekiskt Kök

Grekiska Restauranger Uppsala-Aspentos Restaurang Turkiskt och Grekiskt Kök

Tzatziki Grekisk restaurang i Uppsala

  1. De 5 bästa grekiska restaurangerna i Uppsala – TripAdvisor
  2. COSTAS TAVERNA, Uppsala – Omdömen om restauranger
  3. Aspentos Restaurang Turkiskt och Grekiskt Kök
  4. Akropolis Bistro & Bar
  5. Grekiska, Uppsala 7 st – hitta se
  6. Bra grekiska restauranger Uppsala – TheFork
  7. Start
  8. Grekiska Grill & Bar – Restauranger
  9. Relaterade sökningar efter grekiska restauranger uppsala
  10. De 5 bästa grekiska restaurangerna i Uppsala – TripAdvisor

Här kan du välja mellan genuina grekiska rätter som moussaka, grekiska köttfärsbiffar, grekisk grillspett, filodegsrullar fyllda med kryddig grekisk salami, friterade bläckfiskringar, ungstekt aubergine och mycket annat. Mycket trevlig och charmig personal som ytterligare förhöjer besöket. Hos oss serveras du vällagad mat inspirerad från Grekland och det klassiska Svenska köket. Besök vår hemsida där du hittar all restaurang information du behöver: öppettider, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, hemsida, bilder. Planerar du att besöka Populära grekiska restauranger i Stockholm, Lund, Göteborg, Malmö, Alingsås, Uppsala, Johanneshov, Örebro. Passa på fira Påsk med familj och vänner hos oss på ett Grekiskt sätt. Vi. Maestro är en liten och charmig familjeägd restaurang på Södermalm i Stockholm. Grekiska restauranger i Uppsala, Uppsala län. Öppet 1-2 Filtrera. Visa företag som är öppna nu Öppet: 14:39. Restaurangen har en fantastisk uteservering med utsikt över Fyrisån utanför Uppsala. Grekisk restaurang i Uppsala. 4.7. 4.7 av 5 stjärnor. Öppet nu. Community Visa allt. 773 personer gillar detta. 777 personer följer detta. 3 630 incheckningar. Vi på Grekiska grill & bar är passionerade av att alltid sätta gästen i centrum. Grekisk restaurang och bar som ligger i mysiga och pittoreska omgivningar i Gamla Stan.. Betyg: 5 En av mina absoluta favoritrestauranger i Uppsala. Här guidar vi till Stockholms bästa och trevligaste grekiska restauranger – räkna med äkta grekisk mat, skön atmosfär och en och annan Ouzo. Restaurang M5,. VISA: Länder Postnummer Postnummer Kategorier Lägg till ett Företag. Besök vår hemsida där du hittar all bar information du behöver: öppettider, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, hemsida, bilder. Restauranger. Hitta din restaurang för bokning, öppettider & menyer. Vinlistan består av viner från såväl gamla som nya världen och givetvis går det även att få en flaska grekiskt vin.

Lunch på Restaurang Akropolis, Trollhättan. Välkommen in! Fyristorg 4 vid Upplandsmuseet | 753 10 UPPSALA. Om Visa alla. Svartbäcksgatan 23 (6 605,34 km) 75332 Uppsala. När vi öppnade vår restaurang för 22 år sedan var jag säker på en sak: Vi skulle bara servera fisk och skaldjur – inget kött. Bästa Grekiska restauranger i Uppsala, Uppsala län. Rosendal Food Market i Uppsala Besök en av våra restauranger Rosendals Sushi och Grekiska Egeo. Vår meny präglas av traditionella grekiska rätter med högkvalitativa råvaror och en touch av Sverige. Grekisk Restaurang EGEO Rosendal – Torgny Segerstedts Allé 4, 75644 Uppsala, Sweden – Rated 4.9 based on 10 Reviews “Andra besöket och högt betyg. Mitt. Grekiska Restauranger Uppsala – restaurang, avhämtning, badhus, bibliotek, black rock grill, blommor, café, caféer, cevapcici, cider, dagens rätt, dessert. Ristorante Villa Romana är en italiensk restaurang beläget centralt på Gamla Torget i Uppsala med en vacker utsikt mot domkyrkan. Letar du efter Populära grekisk restauranger i Uppsala i Sverige. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för grekiska restauranger i Sverige. Att det är många som tycker om det grekiska köket vet vi sedan långt tid tillbaka.

Autentisk Grekisk restaurang men även internationell kök i Uppsala. Välkommen in till Vergina Palace i City. Välkommen in till Vergina Palace i Svista. Tzatziki ligger i hjärtat av Uppsala, ett stenkast från Domkyrkan vid Upplandsmuséet.Kom och njut av våra grekiska specialitéer medan du lyssnar på vattensorlet från Fyrisån. Grekisk restaurang i genuin miljö, i Uppsala. Snittbetyg: 5.0. Kungsängsesplanaden 26 753 18 Uppsala. Bra grekiska restauranger Uppsala 1 restaurang matchar dina kriterier. Sirtaki-dansen väntar och havet är blått. Börja med lite tzatziki som aptitretare. Restaurang Korfu är en av Uppsalas äldsta restauranger. Dagtid serverar vi en varierande lunchmeny och nygräddade pizzor. Många av rätterna och alla pizzor finns även för avhämtning. Grekiska Grill & Bar Sveriges största Grekiska restaurangkedja. Inredningsmässigt låter vi Grekland möta Sverige på ett lekfullt sätt. Att äta på en Grekisk Restaurang är något av det trevligaste och godaste du kan göra i Uppsala. Det finns totalt 9 grekiska restauranger i Uppsala eller restauranger som serverar god grekisk mat. Visa vägbeskrivning +46 18 14 02 30. Kontakta Costas Taverna / Bar i Messenger. Som avrundning finns till exempel baklava och créme caramelle på grekiskt vis. Restaurang Tzatziki ligger utmed Fyrisån på Fyristorg 4. Från Stora Torget där buss 2, …. Planerar du att besöka Populära grekiska restauranger i Uppsala i Uppsala, Uppsala, Sweden. Vi tog våra första stapplande steg som krögare redan 1984, men filosofin är dock densamma nu som då. Tzatziki Uppsala – Fyristorg 4, 75310 Uppsala, Sweden. Mycket god hemlagad grekisk mat – precis lika god som i Grekland. Tzatziki Grekisk Restaurang är en av totalt 9 restauranger med grekisk mat i Uppsala. Både pris och kvalité på kan variera mellan grekiska restauranger, även om grekisk mat alltid är god, och därför kan det vara smart att kolla med fler restauranger i Uppsala som serverar grekisk mat. Hos oss hittar ni sushi hos Rosendals Sushi samt grekiskt hos Egeo Grekisk Grill. Grekiska Smårätter Skriven av It2u Creative Solutions Hits: 25246 Dessert – Epidorpio Skriven av It2u Creative Solutions Hits: 15113 Menyförslag Skriven av It2u Creative Solutions Hits: 15871 Varmrätter Skriven av It2u Creative Solutions. Läs seniorrestaurangernas meny.. Restaurang Senioren i centrala Uppsala har en egen meny. Med hemsidan, med förhoppning om portal, skall vi försöka bidra med ytterliggare kunskap om våra traditionella grekiska rätter. Och det är inte bara souvlaki, grekisk sallad och …. Vi har även Pasta och Pizza från det Italienska köket. Vi arbetar med råvaror och maträtter inspirerade från det italienska köket. Veckans lunch meny 1-Helstekt lammstek serveras med rödvinsås och råstekt vitlökspotatis 2-Grekisk kycklinggryta med ris. 3-Halloumi fylld köttfärslimpa serveras med krämig tomatsås och råstekt vitlökspotatis 4-Panerad torskfilé med citronsås och kokt potatis 5-Pasta bolognese med. Dessutom var det viktigt att maten skulle göra fisken rättvisa. Med det menar jag att fisken ska vara i centrum för matupp­level­sen, inte bara en accessoar. Akropolis Bistro & Bar – Salagatan 22, 75330 Uppsala – Har fått 4.6 baserat på 137 recensioner “Va där för att äta ikväll efter 45 min kollade vi vår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*