Svenska Podcastpriset 2016 Unga Aktiesparare-Svenska Podcastpriset

Svenska Podcastpriset 2016 Unga Aktiesparare-Svenska Podcastpriset

Nördic Knitting: Svenska Podcastpriset 2016

  • Gott prat är nominerad till Svenska Podcastpriset 2016!
  • svenska podcastpriset Gott prat
  • Svenska Podcastpriset 2016 Unga Aktiesparare

Tack För Kaffet är en ocensurerad humorpodcast som bl.a vunnit ”Bästa humor” i Svenska Podcastpriset. Jag brukar med jämna mellanrum vara med i Geekpodden; alla får gärna gå in och …. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue. Teslapodden är ett svenskt poddradioprogram som handlar om Tesla Motors och Elon Musks andra bolag. Givetvis vill vi uppmärksamma deras slit med ett pris. Intresset kring poddar har aldrig varit större och konkurrensen har antagligen aldrig varit så tuff som i år. 2015 röstades det drygt 120.000 gånger i …. Glöm inte att rösta om ni gillar Timglaset Pod. Något jag länge velat göra är att starta en podd. Hon debuterade 2016 med romanen Stanna på Bonnier Carlsen och driver sedan 2007 bloggen Flora med 750 000 sidvisningar i månaden. Svenska Podcastpriset är det största och enda podcastpriset i Sverige. Priset har arrangerats och delats ut av Daytona sedan 2006. Analysera dina resultat och planera nästa års framgång: Så gör du ett karriärbokslut! Vinnarna utses nämligen genom en omröstning på webben. Då kan ni hjälpa oss att bli nominerade till Svenska Podcastpriset 2016. Flora Ethel Teresa Ingeborg Wiström, född 20 september 1994 [1] i Stockholm, är en svensk författare och bloggare.

Vi är så överväldigade av er värme. Att jag älskar att jobba med min kära Maratonpodden, som såg dagens ljus i början av 2014, är knappast någon nyhet för er som följer mig i olika sociala kanaler. Vår podd är nominerade i Svenska Podcastpriset. Stanna fick många positiva recensioner, bland annat i Dagens Nyheter. [2]. Tävlingen avgjordes under november och december 2016. – Tack alla som röstat på betongmaffian, säger Roger Andersson, programledare och …. Observera – vi är nominerade som ”Bloggbusiness” och inte vårt nya namn ”We Are Influencers” Du kan rösta varje dag fram […]. Ifall jag ska podda vill jag skruva konceptet litegrann och hitta ett eget uttryck. Svenska Podcast-priset delas ut – som namnet antyder – till olika svenska podcasts. Kära lyssnare, nu behöver vi er mer än NÅGONSIN. Rösta om du tycker att vi är worthy. Allmänheten har nominerat sina favoriter och har röstat mellan 14 och 27 november. P3 Dokumentär har röstats fram till Årets podcast. När priset delades ut förra året hade vi inte startat ännu, så vi är otroligt glada för att vara nominerade vårt första år. Att välja årets bästa poddar var ingen lätt uppgift. Teslapodden utkommer med ett nytt avsnitt varje vecka, och produceras av Anders Willstedt och Fabian Ruben. Nu hoppas vi att ni fortsätter stötta oss även i finalen. Det vore SÅ himla roligt om ni ville gå in och rösta på oss så att vi går till final.

Gävletjejer kan vinna podcastpris – P4 Gävleborg

  • Poddradio Wikipedia
  • Det stora finlandssvenska podcastpriset – här är vinnarna
  • Svenska podcastpriset 2016 – De nominerade är! – Poddtoppen
  • Tack För Kaffet Podcast – tackforkaffet se

Svenska Podcastpriset – Flora Wiström – Metro Mode

Nördic Knitting gick till final i omröstningen Svenska Podcastpriset 2016. Tack alla som röstade i nomineringen. Antalet röster från nomineringen börjar från noll igen och man kan rösta en gång per dag på …. Igår fick vi reda på att vår podcast #PrataPengar blivit nominerad till det största (och enda) podcastpriset i Sverige – Svenska Podcastpriset. Men vi har försökt vårt bästa och istället för att bara ha en tilldelning har vi 10. Årets podcast: 85-95 podcast Jocke Levälampi och Tage Rönnqvists poddresa har varit en glädje att. Svenska Podcastpriset 2016 stänger röstningen på söndagen 11.12. Kom ihåg att rösta på din favorit. PROVA PREMIUM 14 DAGAR! ”Jag har aldrig hört er. Du kan logga in supersmidigt via din facebook, och lägga en ny röst varje dag. ♥ Tack så himla himla mycket för all kärlek ni ger i form av mail, kommentarer och kramar när vi stöter på varandra ute. Det börjar bli dags att utse årets pris, och det görs genom att folk går in och nominerar sina favoriter. Varje år delar kommunikationsbyrån Daytona ut Svenska podcastpriset. Podden berör teman inom teknik, miljö, fordon, transport, energi och mycket annat. Betongmaffian kammade hem 2:a-plasten i Svenska Podcastpriset 2016 i kategorin Myndighet och organisation. Creepypodden med Jack Werner, USA-valpodden, Språket, Filosofiska rummet och Radiopsykologen ligger också högt på listorna över Sveriges bästa poddar. Publicerat onsdag, november 23, 2016 · kl. 05:41 · Lämna en kommentar. Emma, med ”Förlossningspodden”, är nominerad till Svenska Podcastpriset. In och rösta! Lämna en kommentar. Klicka här för att avbryta svar. Ni har nominerat Förlossningspodden till Svenska Podcastpriset. TACK ️ Vill ni rösta så gör ni det här! Intresset kring poddar har aldrig varit större och konkurrensen har antagligen aldrig varit så tuff som i år. 2015 röstades det drygt 120.000 gånger i finalen och totalt 198 st poddar nominerades. Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset. Varför jag tvekat är för att jag inte velat göra ytterligare en pratpodd – det finns det ju redan så många utav. Daytona kommer precis som förgående år arrangera Svenska Podcastpriset. Under 2016 har podradion verkligen växt – det finns massor av svenska …. Nu behöver vi er! Snälla, gulliga, underbara lyssnare – gå in och rösta på oss i båda kategorierna på Puss. Skärmdump från omröstningssajten för Svenska Podcastpriset. Byrån Daytona är initiativtagare till priset. Bauer Media Group äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, The Voice i Stockholm samt playtjänsten Radio Play. Jag är väldigt stolt och glad att ni nominerat oss till Svenska Podcastpriset 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*