Ulfsunda Slott Brunch-Brunch söndagen 29 september på Ulfsunda Slott, Bromma

Ulfsunda Slott Brunch-Brunch söndagen 29 september på Ulfsunda Slott, Bromma

Ulfsunda slotts restaurang brunch, middag och champagne

Härlig miljö, fint rum, skön säng och bra temperatur i rummet trots varmt ute. The castle has been awarded for its unique, modern design and also a building price for careful restoration. I samtliga boenden finns ett skrivbord och en sittgrupp. På Näsby Slott är menyerna levande och anpassas efter säsong. Oavsett vad ni vill fira – och hur ni vill fira – så lovar vi att en fest på Ulfsunda Slott blir ett minne för livet för såväl gäster som värdfolk. Ulfsunda Slott är en del av Stockholm Meeting Selection Sommarerbjudande – 20 % rabatt på boende Sätt guldkant på semestern med en hotellupplevelse som är allt annat än standard. Speciellt uppskattat var efterrättsbordet med sina många godsaker som uppskattades av barnen. Ulfsunda slott är strategiskt placerad mellan Bromma flygplats och Stockholm city. 54 fria parkeringsplatser och närhet till tvärbana, tunnelbana och buss gör det lätt att ta sig till och från oss. Byggnaden uppfördes 1644–1647 av fältmarskalken Lennart Torstenson på egendomen vid Ulvsunda. Ulfsunda Slott is an art and design castle. Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ulfsunda Slott Offertförfrågan. År 1644 byggdes detta magnifika slott av generalen Lennart Torstensson och sedan dess har slottet haft en mängd olika funktioner och ägare. Det är lätt att addera en aktivitet som gör upplevelsen större. Sista söndagen varje månad dukar vi upp vår populära brunch. När vi har konferensgäster på slottet så är även externa gäster varmt välkomna på lunch eller middag. Det är inte bara rummen på slottet som fått individuell design och namngetts därefter – köket har även döpts till “Det naiva köket”.

Ulfsunda Slott / Konferens Bromma norr om Stockholm city / Konferensindex 4,4 ranking topp #3 i Bromma / en konferensanläggning där historiens vingar bevarats, 3 minuter från flygplatsen. Ulfsunda Slott, Stockholm, Sweden. 2 021 gillar · 59 pratar om detta · 9 413 har varit här. Avnjöt en fantastisk Påsk brunch på Ulfsunda Slott tillsammans med familjen. Vi serverar brunchen med klassiska rätter och dessertbuffé! Byggnadens nuvarande utseende härrör från 1830-talet. [1] Ulvsunda är idag en hotell- och konferensanläggning. Välkomna! Katharina jobbar måndag – torsdag på Lewa Kroppsterapi. Missa inte vår vinkällare med champagne från Hatt et Söner. På våren och sommaren är jordgubbar, nässlor, sparris och andra primörer som godast, på hösten tar vi in våra egna äpplen från slottsträdgården och på vinterhalvåret jobbar vi mycket med matlagningstekniker som inläggning, gravning och rökning. Ulfsunda Slott har til huse i et slot fra 1600-tallet ved søen Mälaren. Ulvsunda slott (även Ulfsunda slott) är ett slott i stadsdelen Ulvsunda i Bromma i Västerort i Bromma socken i Stockholms kommun. Bromma Airport is 2.5 km away. All rooms and suites at Ulfsunda Slott feature unique décor and modern furnishing. Trevlig Slotts miljö och ett utbud av brunch mat med allt från sill och lax till prinskorv och ostar. Tid och pris: från kl. 11.30–13.30 alt. 14.00–16.00, 325 kr/vuxen och 145 kr/barn. Vår omåttligt populära brunch på Ulfsunda Slott. Vi hoppas att ni återkommer till oss snart igen.

Ulfsunda slott hotell, konferens och Champagne Spa i

  • Bilder av ulfsunda slott brunch
  • Brunch söndagen 29 september på Ulfsunda Slott, Bromma
  • Kalendarium Ulfsunda slott, Bromma
  • Brunch – Ulfsunda Slott
  • Relaterade sökningar efter ulfsunda slott brunch
  • Relaterade sökningar

Välkommen på en prisbelönt brunch på Ulfsunda Slott i Bromma, Stockholm. Restaurangen på Ulfsunda slott erbjuder både frukost, brunch och middagar för alla tillfällen. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare godkänner du att cookies används. Läs mer. Ulfsunda Slott är Stockholms närmaste slott. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med en guldkantad avsmakningsmeny. Brunch på Ulfsunda Slott 29 september. Ulfsunda_Slott, Front Office Manager på Ulfsunda slott, svarade på det här omdömet Svarade 16 november 2016 Vi blir så glada av att höra att ni tycker om vår brunch. Tack så jättemycket för era fina ord. Ulfsunda slott är ett konstens och designens slott. Känslan av att gå upp för stentrappan, över borggården och in i slottet uppfört 1644-46, är omvälvande. Ulfsunda Slott ligger i ett 1700-talsslott vid Mälaren och erbjuder eleganta rum med moderna bekvämligheter som gratis WiFi och platt-TV. Det är 2,5 km till Bromma flygplats från boendet. Rummen och sviterna på Ulfsunda Slott har individuell inredning med moderna möbler. Housed in a 17th-century castle by Lake Mälaren, Ulfsunda Slott offers stylish rooms with modern amenities like free WiFi and flat-screen TVs. Bromma Airport is 1.6 miles away. All rooms and suites at Ulfsunda Slott feature unique décor and modern furnishing. Each room includes a work desk and a …. Bromma Airport is 1.6 mi away. All rooms and suites at Ulfsunda Slott feature unique décor and modern furnishing. Tjugo minuters bilfärd från Stockholm City ligger unika Ulfsunda Slott. Ta tillfället i akt och njut av Ulfsunda Slotts tolkning av brunch. Dagen efter mår alla bra av en välförtjänt sovmorgon för att sedan åtnjuta en maffig brunch tillsammans med vännerna och återuppleva gårdagens höjdpunkter. Ulfsunda Treat by Spa Linaro är ett Dagspa som ramas in av vackra valv och ljusa färgtoner. Välkommen till Ulfsunda Slotts ena flygel där du kan njuta av våra rofyllda och sköna spabehandlingar. Jag hade tre toppen dagar i Stockholm boendes på Ulfsunda slott. Nära att promenera till stan, mycket fint att titta på och göra i närområdet. The feeling of walking up the stone stairs, across the courtyard and into the castle built 1644-46, is transformative. Det renoverades 1999 till ett hightech hotell och sedan 2004 har slottet drivits av Torbjörn Blomqvist. Bromma Lufthavn ligger 2,5 km derfra. Samtlige værelser og suiter på Ulfsunda Slott har unik indretning og moderne møbler. Ulfsunda slott har 54 unikt designade hotellrum. Toppa med ett glas champagne, ett glas vin eller varför inte en kopp varm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*