Vindö Krog-Vindö Krog AB Fjällsviksvägen 2, Djurhamn – hitta se

Vindö Krog-Vindö Krog AB Fjällsviksvägen 2, Djurhamn – hitta se

Vindö krog – recensioner, betyg – Restaurang com

Vindö krog – bygdeband se

  1. Vindö Krog AB 559055-3896 – hitta se
  2. Vindö Krog AB Fjällsviksvägen 2, Djurhamn – hitta se
  3. Vindö Krog – Värmdö Municipality – Restaurant
  4. Relaterade sökningar efter vindö krog
  5. Relaterade sökningar
  6. Sämsta stället du ätit på? – Sidan 127 – Flashback Forum
  7. Vindö Krog AB – Företagsinformation – allabolag se

På Djurö (ca 9 km) finns bland annat en välsorterad ICA-butik, tobakshandel, konditori mm. Vindö Krog AB. Fjällsviksv. 2 13974 DJURHAMNVisa vägbeskrivning. Buss 434 tar dig till Stockholm på cirka en timme och vid avfart från Sollenkrokavägen finns ytterligare en busslinje. Välkommen att trivas i Bodatorp och på Vindö! Karta. Topplista med alla restauranger i Värmdö kommun, tillsammans med mängder av betyg och recensioner av våra användare. Hör av dig till Charlotte Balcker för mer information! Kommunikationer. För att ta sig till Djurö tar man SL-buss nummer 434 eller 433 (433:an ska vara markerad Djurö och inte Stavsnäs). Vindö Krog AB gick med förlust (2018) Vindö Krog AB gick med förlust, -187 tkr. Stället överlever p.g.a obefintlig konkurrens i området samt på sina alkoholrättigheter. Kreditrating kr 0,-Kostnadsfri kreditrating på ditt företag från Creditsafe. Beställ. Kreditupplysningar kr 0,-Kostnadsfritt testkonto för kompletta kreditupplysningar. Lilla hörnan Thaikök och Rökeri – Abborrkroksvägen 2, 13975 Djurhamn, Stockholms Län, Sweden – Har fått 4.7 baserat på 31 recensioner “Så god mat, igår. Både inriktning och pris kan skilja kraftigt mellan restaurangerna och det kan vara en god idé att jämföra olika restauranger och värdshus i Djurhamn eller i Stockholms län. August 13, 2013 · Värmdö Municipality, Sweden · Farsan målar med jättekritor på midsommar. Kumerius, John Edvard Gösta (48 år, Saltsjöbaden) Styrelseledamot Jowhari Teimouri, Mostafa (56 år, Sköndal) Styrelsesuppleant Tillsynsbefattningar. Naturen på Svartsö skiftar från berg med hällmarker till blandskogsområden, ängs- och hagmarker. Ön har ett jordbruk som bidrar till att hålla landskapet öppet. Vindö Krog är nu till salu. Det viktigaste är att du som är intresserad kan laga riktig mat (pizzeria ej intressant) Säsongspremier 30 april.

Nu vill villaägarföreningen, som äger krogen, hitta en ny entreprenör till nästa säsong. Norrut finns Grinda Värdshus, Vaxholm, Svartsö Krog, Ingmarsö, Möja, Skeppsdal samt Linanäs Krog på Ljusterö. Sökresultat för VINDÖ KROG i området DJURHAMN Vindö Rör Gökvägen 6, 13975 Djurhamn. 08-57163760. Vindö Företagsservice, Redovisning & Administration Västernäsvägen 10, 13974 Djurhamn. 08-57154786. Vindö Byggvaror Aktiebolag Vindö Landsväg 45. Det är helt ok att ta sig något att dricka där någon ljummen sommarkväll, men käket skall man undvika. I Djurhamn finns det 3 restauranger och matställen där n i kan bli serverade mat eller köps mat varav Vindö Krog är en av dem. Kiosken har allt, både tobak, tidningar, mejerivaror, godis m.m. Vindö Krog och Kiosk Meny och vinlista, karta, nyheter och kontaktinformation. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet, konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet. Där finns skola, bibliotek, livs, bageri och restaurang. Vindö Krog Vindö Krog och Kiosk. Ät, drick och njut. Krogen har fullständiga rättigheter. Cirka 800 000 bolag måste anmäla verklig huvudman till Bolagsverket. Styr man båten västerut via Brevikssundet så når man både Värmdö Golf & Country Club samt även Fågelbro Golf liksom Strömma Kanalbar. Alla maskiner som stekbord,fritöser,diskmaskiner,kylar,mm finnes,inkl bord och stolar, dock kommer det säkert att behövas kompletteras.

Vindö krog med en yta på 140 kvm. Min fästmö beställde något som kallades “Langoustine amoureuse”, vilket enligt beskrivningen skulle vara havskräftor bräserade i en konjaksspetsad svamp och gräddsky. Vindö Krog AB – företagsinformation med organisationsnummer, nyckeltal, bokslut, omsättning, styrelse, gratis årsredovisningar, koncernstruktur, m.m. Vindö Krog AB:Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet, konsultation inom hotell och restaurang samt därmed förenlig verksamhet. Thomas Lundqvist is at Vindö Krog. Tomas Persson was at Vindö Krog. September 7, 2012 · Värmdö Municipality, Sweden · Vindö Krog. Vindö krog är ett bra exempel på det. Vindö Krog AB. Fjällsviksv. 2. 13974 DJURHAMN. Vägbeskrivning. Dela. Är det här ditt företag. Här kan du uppdatera dina uppgifter och testa hur Eniro kan hjälpa dig som företagare. Ändra dina uppgifter Testa hur bra ditt företag syns på internet Testa din hemsida gratis Testa Eniro gratis i 30 dagar. I skärgården finns det ett stort urval av krogar, caféer, serveringar i olika prisklasser. Maten är ofta skärgårdsinspirerad med ett stort inslag av lokalproducerat och närodlat. Hitta stället där du kan äta en hamburgare mitt i folklivet eller rökta räkor på en avskild brygga. Vindö Krog AB – Org.nummer: 5590553896. Fördelningen i styrelsen är 100,0 % män (2), 0,0 % kvinnor (0). Ansvarig är John Kumerius 48 år. Om du går raka vägen från färjan till Norra badet på Vinön är det cirka 2,5 km. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Vindö Åkeri, AB. Kallmossevägen. 13 13974 DJURHAMNVisa vägbeskrivning. Visa nummer. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Överby-Vindö Vägförening. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. I trakten finns även Djurönäsets restaurang och Vindö krog (på Vindö). På södra Djurö finns konferenshotellet Djurönäset. Beställ företagsrapport på Vindö Krog AB från Creditsafe. Vindö Krog är en av totalt 3 restauranger och värdshus i Djurhamn. Precis intill Vindö Ström ligger lanthandeln och krogen Abborrkrokens Handel&Bar. Denna idylliska skärgårdsrestaurang har ett fantastisk läge med promenadavstånd till havet. Nuvarande ägare har utvecklat verksamheten till en fullfjädrad restaurang med mycket gott renommé. Skeppsgården. Kategori: By. Vid 1600-talets slut fanns det endast två boplatser i Skeppsgården, nämligen Torpet och Vindö krog. Hitta din restaurang i i Värmdö och ge ditt betyg! Boka bord, bröllop, fest och företagsevent året om. Vid Aborrkroken och Vindö krog finns det sommarkiosk. Några kilometer bort ligger Djurö by med full aktivitet året om. This place is listed in the restaurang category of the geodruid södra vindö 2019 guide. Vindö Krog, Sollenkrokavägen 182 i Djurhamn, Telefon 08-571 677 11 med Ruttvägledning. Mitt på ön finns även Djurö Centrum som består av sporthall, bibliotek, konditori/bageri och en Ica-butik. I närheten finns även flera restauranger såsom restaurang Björkås, restaurang Motorverkstaden, restaurang Vita Grindarna med härligt soldäck och uppträdanden vissa kvällar samt Vindö Krog. Segla dessutom ut till skärgårdens alla vackra och populära öar, besök Vindö Krog för en god sommarmiddag eller njut av solnedgången från områdets kvällsvarma klippor. På denna sida kan du hitta en plats karta samt en lista över platser och tjänster som finns tillgängliga runt Bryggvägen: Hotell, restauranger, sportanläggningar, utbildningscenter, bankomater, stormarknader, bensinstationer och mer. Här finns bl a förskola, skola, affär och krog. Restaurang Björkås AB – björkås v 2, 13973 Djurhamn, Stockholms Län, Sweden – Har fått 4.4 baserat på 75 recensioner “FRUKTANSVÄRT oproffsigt beteende av. KONTAKT. © Batteriet Rindö, Stockholm, Sweden 2017. Avstånd från Stockholm/Slussen ca 5 mil, ca 50 minuter med bil och drygt en timme med buss till en härlig genuin skärgårdsmiljö på Vindö. På Vindö finns också härliga strövområden med svampmarker att vandra i framåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*