Hemleverans från Libanon Catering i Stockholm foodora-Libanoncatering

Hemleverans från Libanon Catering i Stockholm foodora-Libanoncatering

Libanon Catering, Sollentuna: Omdömen från kunder – Reco se

Italiensk catering levereras till Haninge med klass, allt för din fest, företagsevent, bröllop eller student. Vi tar catering till nya höjder. A Catering Stockholm levererar Catering till hela Stockholm med omnejd. På Lebanon Meza Lounge serverar vi lunchbuffé måndag – fredag, och brunchbuffé på lördagar. Leverans med trevliga och miljövänliga cykelbud till din dörr på mindre än en halvtimme! Svenska: ·(anglicism) leverans av lagad mat på evenemang och fester··catering. Libanon Catering. 732 likes · 2 talking about this · 11 were here. Vårt uppdrag är att göra dig som kund nöjd. Meny 1 180:-(Minst 10 personer) 6 olika kalla meza och 8 olika varma meza: Hummos (krämig kikärtsröra) Labneh (kryddad silad yoghurt) Baba ghanous (krämig. Libanon Catering. Snittbetyg: 5.0. Skogstorpsvägen 358 191 39 Sollentuna. Kontakta oss för mer info om våra bufféer! Njut av äkta persisk mat i vår restaurang på Akalla i Stockholm eller beställ catering till ert nästa evenemang eller fest. Bufféer, snittar, plockmat, varmrätter, smörgåstårtor, mingelmat, smörrebröd och vegetariska rätter. Halstrad tonfisk med sesamaioli, Pepparstekt oxfilé med rostad paprikacrème, Rostade marinerade grönsaker mm. Butik, café och restaurang med lunch, middag samt take away och catering. I sortimentet finns också Italienska delikatesser som olivolja, oliver mm. Verkliga huvudmän och bolagskontroll – 0 kr Vad är en verklig huvudman.

Libanon Catering – Home Facebook

Stor eller liten tillställning, vi erbjuder catering för alla typer av event. Beställ catering, hemkörning eller utkörning av Libanesisk i Stockholm. Libanon Catering. Cateringföretag. Salong Louise P. Hälsa/skönhet. EdsbergsSalongen. Hårfrisör. Salong Inside. Skönhetsprodukter. Blank Haircare. Hälsa/skönhet. En välförsedd blandning av medelhav och orient – så kan man beskriva det libanesiska köket. Libanon Catering Rosenlundsgatan 48 D 118 63 Stockholm Tel: 0708625100. A Catering Fiskhallsvägen 16-18 Årsta partihallar. Välkommen till Libanoncatering. 073-770 71 Visa Få. Med över 35 år i branschen har vi etablerat oss som Sollentunas bästa och mest prisvärda catering. The website was built with Sitoo Web. Hos oss på Kvantum Flygfyren köper du all härlig catering i form av smörgåstårtor, tårtor, bufféer med mera till alla sorters fester! Tel kontor beställning 08 – 400 250 80. Hemkörning av mat direkt från Libanon Catering. Vi erbjuder catering till konferens, studentfester, begravning, sportmat, fest, firma fest, födelsedag, föreningar och bröllop samt även vinprovningar och. Libanon Catering $ $ $ Vegetariskt Vegan Grönsaker Middle Eastern; Inget minsta ordervärde Fri leverans. Boka med Julbordsmäklarna, vi erbjuder alltid samma pris som restaurangen.

Grattis Södertälje och resten av Söderort, Libanoncatering har nu öppnat portarna i vårt nya kök i Södertälje, Vi jobbar fortfarande på dom sista detaljerna. Det är med ytterst glädje vi vill presentera vår mat. Vår libanesiska restaurang av internationell karaktär erbjuder en underbar smak- och känsloupplevelse. Libanon Catering, Elias och Christopher Alekji erbjuder det mesta, och ingenting ska vara omöjligt. Vi har jobbat med Libanesisk. Välkommen till Libanon Grill & Meza. Vi är en liten restaurang i centrala Stockholm, med stor passion för libanesisk mat. Våra kunder kommer alltid tillbaka till. Libanon Catering. 721 likes · 2 talking about this · 11 were here. Libanesiskt julbord från Libanon Catering som levererar inom hela Stockholm. God mat & Trevlig service VÄLKOMMEN IN TILL RESTAURANG LIBANEZA. Cicada erbjuder catering i Stockholm för alla typer av tillställningar. Bufféer, snittar, plockmat, varmrätter, smörrebröd, vegetariskt – allt tillagat från. Hemkörning av mat från Libanon Catering i Stockholm | Snabb leverans av restaurangens varierande rätter | Säker, snabb och smidig betalning. Restaurangen är just nu offline och kan ej ta emot onlinebeställningar. Ok. Töm kundvagn. Visa nummer. Testa hur bra ditt företag syns på internet. Imponera med libanesisk mat lagad med kärlek. Libanon Catering och Elias Alekji erbjuder det mesta, och ingenting ska vara omöjligt. Servicen är A och O hos oss, bestick, glas, dukar, personal, man ska aldrig. Libanon (arabiska لُبْنَان, Lubnān), formellt Republiken Libanon, är en stat i Mellanöstern vid östra medelhavskusten. Landet gränsar i norr och öster. Det är så att jag ska förlova mig om cirka en månad och kikar. Catering i Stockholm för alla typer av event. Fyll i vad du vill ha hjälp med och få offerter från cateringföretag i närheten där. Vi har bufféer, mingelmat och menyer för alla tillfällen. Här delar vi med oss av vår vision kring god mat, fina råvaror och hög kvalité. På Hamngatan i Stockholm kan du öppna en dörr till det libanesiska köket på Lebanon Meza Lonuge. I en lokal som blandar lounge med det arabiska dukas borden. Har du något du vill dela med dig av. Idag driver han Libanon Catering tillsammans med sonen Christopher, lokaliserad i Sollentuna. – Jag går alltid all-in, även med hjärtat, säger Elias. Libanon Catering – Ya allah sho tayeb – Oh gud vad gott. Vi har jobbat med Libanesisk mat sen 1980, första restaurangen i Sverige var Beirut cafe som vi öppnade. Det persiska köket bjuder på det bästa av alla världar: söta och syrliga smaker, härliga färger och dofter, gott om vegetariskt, härligt grillat kött. Vi erbjuder kvalitets bufféer från 99 kr per person. Obamas nya dolda problem Forskaren som lever för nuet Julpynt. Här klär kändisarna sina granar Ny statistik visar att priserna på bostadsrätter och villor har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*