RIX MorronZoo – Startsida Facebook

RIX MorronZoo – Startsida Facebook

TRENDING CONTENT

Paret träffades genom en tävling i ”Rix MorronZoo”. – Vi har dejtat i två månader, säger hon i programmet. Sydsvenskan – 25 feb 19 kl. 06:01 Laila Bagge och Roger Nordin startar podcast. Lotta har angett 7 jobb i sin profil. Nu går RIX MorronZoo på semester, men vi finns med dig med godbitar från programmet hela sommaren. Trevlig helg från oss & ”gymgrannen”. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. RIX FM – Bäst musik just nu På RIX FM hör du Roger, Laila & RIX MorronZoo, vardagar kl 05-10. Profil. Rix FM är en kanal som ägs av MTG Radio. Dessutom hör du Nina mitt på dagen, Niclas Wahlgren på eftermid. AGRIA och RIX MORRONZOO satsar på djuren Agria Djurförsäkring kommer att under 2016 för tredje året i rad att presentera RIX MORRON ZOO. Det bästa från Roger, Laila och RIX MorronZoo. Tyck till om RIX FM Festival och du har chansen att vinna Viaplay i ett helt år. Toppar ligan gör Adam Alsing, programledare för Rix MorronZoo…. Mörkret har nu lagt sig över Mora och än glider deltagare i mål efter att ha genomfört Vasaloppet. Du kan också lyssna på RIX FM var du vill via hemsidan eller appen. Varje vardagsmorgon väcker hon radiolyssnarna med prat, musik och nyheter tillsammans med parhästen Roger Nordin, 42. Vi har bytt frekvens & hörs nu i HELA Sverige! ️.

Roger, Laila & RIX MorronZoo! – RIX FM – ilikeradio se

Roger och Laila med RIX MorronZoo + Markoolio, Lotta Möller, Peter Settman, Claudia Galli, Erik Myrlund, Måns Möller. Rix Morronzoo är ett radio- och TV-program som sänds vardagar kl. 30 relationer. Här samlar vi artiklar, bilder och annan intressant information för dig som vill läsa mer om Rix Morronzoo. Han ersätts av Roger Nordin som nu gör comeback hos MTG Radio, som han lämnade för tre år sedan. – Borta bra men hemma bäst, säger Roger Nordin i ett pressmeddelande. Det enda du behöver göra är att delta i undersökningen. Kändistätt under årets Vasalopp – så gick det. The latest Tweets from RIX MorronZoo (@RIXMorronZoo). RIX MorronZoo. Nu är RIX FM Festival igång i Växjö!🌸 En av kvällens artister är ljuvliga Jill Johnson. Han är vår hjälte idag 🏅Han räddade i förmiddags livet på…”. Jag kommer att ta med mig alla möjliga funderingar och spaningar in i studion”. Kanalen har även en egen festival som har turnerat runt om i Sverige årligen sedan år 2000. Kramskola med Markoolio, “Gay eller Ej” och en fredagsfräckis med Gert. Carlsson syntes nyligen som en av programledarna av Melodifestivalen, tillsammans med Eric Saade, Sarah Dawn Finer och Kodjo Akolor. Det blev det nämligen inte en jul när Laila Ba. Tidigare har Jihde jobbat som sportkommentator på Sveriges Radio och allra senast som programledare på “Nyhetsmorgon”. Kanalen sänds över hela Sverige från 1 augusti 2018. RIX FM sänder över hela landet och det firar vi genom att tillsammans med VING ge hela Sverige möjligheten att följa med RIX MorronZoo på en veckas oförglömlig semester på Gran Canaria! Nu stärker MTG-kanalen upp programledaruppsättningen i morgonshowen “Rix morronzoo” brevid Adam Alsing.

  1. RIX MorronZoo rixmorronzoo Instagram
  2. Bilder av rix morronzoo
  3. RIX FM – Lyssna på gratis online – radio se
  4. RIX MorronZoo – Startsida Facebook
  5. Rix FM – Lyssna på live radio på nätet, online via Internet
  6. RIX MorronZoo – Home Facebook
  7. RIX MorronZoo – Trevlig helg från oss & gymgrannen ! Vem
  8. Rix Morronzoo Wikipedia
  9. Roger, Laila & RIX MorronZoo! – RIX FM – ilikeradio se

Lyssna på podden med Roger & Laila. Roger & Laila, det äkta radioparet från RIX MorronZoo pratar fritt och ärligt om relationer, dejting och det som händer på radioredaktionen till Sveriges största morgonprogram efter att on-air-lampan har slocknat. RIX MorronZoo. 149 tn gillar. Roger, Laila & RIX MorronZoo. Här kan du lyssna live på Rix FM nätet med din dator, surfplatta eller telefon. RIX MorronZoo. 149K likes. Roger, Laila & RIX MorronZoo. Vem är denna man som inspirerar oss från sin inglasade balkong.? kramar! ️ #rixmorronzoo. RIX FM sänder i hela Sverige – här hittar du listan med alla våra FM-frekvenser. RIX MorronZoo, är en morgonshow på radiostationen RIX FM. Programmet hörs sedan 1 augusti 2018 över hela Sverige, vilket RIX FM inte gjorde dessförinnan då radiostationen enbart sände i 21 orter. Rix FM (stiliserat RIX FM) är ett nationellt kommersiellt radionätverk. Idag når stationen ca 1,1 miljon unika lyssnare varje dag och ca 3,1 miljoner unika lyssnare i veckan. Medieprofilen Laila Bagge, 46, har varit programledare för Rix Morronzoo sedan 2015. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy. Lyssna på RIX FM (Sweden Only) live. Skräckbilden på en blåslagen Laila Bagge. Du ser nu RIX MorronZoo resultat i vänstra spalten och ett genomsnittligt resultat från ett urval av sidor i samma underkategori (Radio) i högra spalten. Vinguidens Michael Anderquim gästade i morse Roger Nordin och Laila Bagge i RIX MorronZoo-studion för att ge dem och lyssnarna tips på sommarviner som passar till grill, picknick, sällskapsmingel och aperitif. 34257|Medelfylligt elegant rosévin från Provence. RIX FM-lyssnaren. Våra lyssnare är intresserade av aktuella ämnen, resor samt att shoppa och prova nya produkter. Man kickstartar hjärnan och sen kan man surfa på det hela dan. Det blir artisten Markoolio som nyligen vann “Let’s Dance” i TV4 och reklamprofilen. Samarbetet är väl etablerat och har utvecklats till ett framgångskoncept under årens lopp. Det är premiär för sommarprat på RIX FM. Roger börjar och efter det får vi även ett prat från vår MorronZoo-kompis Hasse Aro! Programmet har varit mycket framgångsrikt i lyssnarmätningarna med närmare en miljon dagliga lyssnare. RIX MorronZoo. 148 tis. všečkov. Roger, Laila & RIX MorronZoo. Efter att lyssnarsiffrorna summeras för september, oktober och november intar RIX FM tronen i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*