Ginsara Sushi-Ginsara Sushi MORA – Home – Mora, Sweden

Ginsara Sushi-Ginsara Sushi MORA – Home – Mora, Sweden

Ginsara Sushi MORA – Inlägg – Mora – Meny, priser

Ginsara Sushi

Ginsara Sushi Bar SUSHIKARTAN SE

Ginsara Sushi Café

Browsing all of Hantverkaregatan 3, Mora, Sweden – Ginsara Sushi Bar, Helmers Konditori, Kyrkogatan, Mora Kaffestuga, My Sushi Mora, Korsnäsgården, Waterfront …. Goda drinkar i trevligt sällskap. / vi på Nils. Reviews, get directions and information for Ginsara Sushi strängnäs, 015217120., Strängnäs, Strängnäs, Storgatan 13 map, location, working hours, how can i go in Sweden. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Japansk restaurang på kyrkogatan 31 A Mora. Map search results for Ginsara sushi bar. See 2 tips from 9 visitors to Ginsara. “Decent sushi and Korean dishes!” Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns. Resturanger i närheten av Ginsara sushi bar, Mora. Skip to Search Form Skip to Navigation Skip to Page Content Yelp. Find. Near. Cancel Search. Sign Up Log In Login Sign Up About Me. Ginsara Sushi Café Bar. 4.5 i “vägt snittbetyg” (3) Lägg i min önskelista. To connect with Ginsara Sushi MORA, join Facebook today. Ni är välkomna att prova vårt kök. Ginsara Sushi serves the best sushi in Mora, Dalarna, Sweden and they are open for lunch and dinner with take out available, plus they cater to groups. Lunchfindr är en kostnadsfri tjänst som sammanställer lunchmenyer. Läs. Kontaktinformation, kartor och vägbeskrivningar, kontaktformulär, öppettider, tjänster, betyg, foton, videor och meddelanden från Ginsara Sushi MORA. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the results of their ad campaigns. Ginsara Sushi Bar, Mora: See 25 unbiased reviews of Ginsara Sushi Bar, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #6 of 32 restaurants in Mora. Med Lunchfindr så hittar du enkelt dagens lunch och resturanger nära dig. Din e-postadress kommer inte att användas för något annat ändamål, och du kan när som helst avbryta prenumerationen.

Ginsara Sushi

Ginsara Sushi MORA – Home – Mora, Sweden

Ginsara Sushi strängnäs – Home – Strängnäs – Menu, Prices

Ginsara Sushi MORA is on Facebook. Här hittar du restauranger i Strängnäs.. Äta och fika i Strängnäs Undermeny för Äta och fika i Strängnäs. Här kan du äta lunch eller middag. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Mora and beyond. Photos at Ginsara Sushi Bar – Mora. I Mora finns ett stort utbud av vandrarhem för alla smaker. […]. Vi listar även annan bra information såsom adress, telefonnummer, hemsida samt informativ text om företaget. This restaurant also offers great service and is very clean, and meals are delicious and affordable, and here you get some new and interesting bites apart from the usual sushi offerings. Ginsara. Ginsara Sushi Bar, Mora: See 24 unbiased reviews of Ginsara Sushi Bar, rated 4.5 of 5 on TripAdvisor and ranked #5 of 34 restaurants in Mora. Du kan även läsa och lämna recensioner om Ginsara sushi bar skrivna av användare direkt på vår sajt. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor …. Det är jätte gott och vi har gjort lite ändring på meny det är 3 olika salader, 1 special kyckling rulle. The average rating of this restaurant is 4.1 on Google and 4.5 on Facebook. Find on the map and call to book a table. Best Dining in Mora, Dalarna County: See 1,275 TripAdvisor traveller reviews of 42 Mora restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Mora. Mora Tourism Mora Hotels Bed and Breakfast Mora Mora Holiday Rentals Mora Holiday Packages.

Ginsara Sushi

Bilder av ginsara sushi

Ginsara Sushi MORA – Kyrkogatan 31 A, 79230 Mora – Har fått 4.4 baserat på 71 recensioner “Fantastisk god sushi men ett smail från personalen hade inte. Serverar japansk mat, så som: varmrätter (bento, udon, gyoza ), sashimi, sushi med mera. Här kan du äta lunch eller middag eller beställa något att …. Ginsara Sushi MORA – Kyrkogatan 31 A, 79230 Mora, Sweden – Rated 4.4 based on 71 Reviews “Top top top Good clean restaurant, great service & good food. Serverar sallad – japansk mat, så som: varmrätter bento, gyoza, sashimi, sushi med mera. Ginsara sushi bar Kontakt: 0250 – 57 44 44. Ginsara Sushi Bar in Mora, reviews by real people. Ginsara sushi bar. Dagens lunch i Mora. Tyvärr så gick det inte att läsa in lunchmenyn. Ginsara Sushi MORA i Mora Öppettider; Om Mora. Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. Ginsara, #5 among Mora restaurants: 260 reviews by visitors and 30 detailed photos. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till Lilla Japan Sushi. Det är en Japansk restaurang som ligger i centrala Enköping. Här serveras luncher och läckra kvällsmenyer. Här hittar du information om Restaurang Ginsara sushi bar på Kyrkogatan 31A i Mora. Regionstad Mora är en organisation uppbyggd av engagerade företag och organisationer i Mora som i samverkan med Mora kommun arbetar för utvecklingen av Mora och i förlängningen utvecklingen av region norra Dalarna. Här på Oxhagsvägen 42 hittas en mycket välskött villa om sju rum och kök. Huset är ljust, välplanerat och barnvänligt och har fräscha ytskikt och generösa sällskapsytor. Huset består bland annat av ett stilrent kök med bänkskiva i laminat, plats f. By continuing to use our site. Sushi Restaurant in Strängnäs, Södermanlands län. Vandrarhem. Att övernatta på ett vandrarhem är ett prisvärt boendealternativ. Genom att fortsätta på webbplatsen accepterar du att cookies används. Vi har samlat samtliga öppettider för Salong Hårtopp, måndag till söndag. NYA Nils grill & bar. 62 likes. Här på Nils Grill vill vi ge er det bästa. Browsing all of Moragatan 28, Mora, Sweden – Ginsara Sushi Bar, Mora Kaffestuga, Kyrkogatan, Helmers Konditori, My Sushi Mora, Korsnäsgården, Strand Kök & Bar, …. From simple map graphics to detailed satellite maps. Search for a map by country, region, area code or postal address.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*