Ola Salo Göteborg

Ola Salo Göteborg

Ola Salo – It Takes a Fool To Remain Sane Hotellpaket

Ola Salo Göteborg

Ola Salo riktar blicken mot Göteborg Göteborgs-Posten

Han gör dundersuccé på Rondo i Göteborg med showen It takes a fool to remain sane. Ola Salo har i flera år gjort dundersuccé som Jesus i Andre Lloyd Webber och. Rockfotos bilder från Ola Salo, Rondo (Göteborg). OLA SALO – IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE A rockshow extravaganza featuring the songs of The Ark Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Ola Salo fortsätter med sin hyllade krogshow “It takes a fool to remain sane” i Malmö och Stockholm under hösten 2019. Ola Salo är just nu en av Sveriges mest hyllade artister. Vi har skrivit om det förut. Känd som frontfigur i The Ark, med många stora hits, turnéer och Melodifestival-vinst. När han nu ger sig ut på turné igen finns Rockoff åter med på schemat, som publiceras på aftonbladet. Jag kan idag äntligen meddela att vi i höst kommer ta showen ”It takes a fool to remain sane” till MALMÖ OCH STOCKHOLM. Förra gången Ola Salo gästade Rockoff var 2011 som sångare i The Ark, och efter det lade bandet av. The Ark-sångaren ska framföra en nyskriven show, med manus av Henrik Schyffert och regi av Edward af Sillén. Inlägg om Ola Salo skrivna av svartruta. Peter Johansson och Ola Salo skapade magisk dynamik tillsammans som Judas och Jesus i ”Jesus Christ Superstar” som sågs av över 100 000 under turnén 2014. Plötsligt stod han där i all. Ola Salo tokhyllades för sin rolltolkning av Hedwig i succémusikalen från Broadway, Hedwig and the Angry Inch. Ola Salo kommer till Göteborg (bildkälla Wikipedia) För många är Ola Salo synonymt med The Ark, popbandet som tog oss med storm under 1990-talet. För att nå dit har Ola Salo riktat blicken mot Göteborg.

En extravagant show är vad som utlovats, och det är vad som bjuds. Plötsligt stod Ola Salo där i all sin prakt mitt i bland oss. En kvinna i publiken ska ha drabbats av hörselskador, och nu hotas Liseberg med vite, skriver Göteborgs-Posten. Bella Stenberg gillar både budskapet och musiken. It takes a fool to remain sane är Ola Salos första egna show. Efter att ha kört fulla hus under våren på Rondo i Göteborg kommer nu äntligen succéshowen till Stockholm och Hamburger Börs. Klart: Ola Salo tar över Rondo efter Rolandz Han har haft ett intensivt år 2018 med medverkan i “Stjärnornas stjärnor” på TV4 och i sommarens Diggiloo. På torsdag är det emellertid premiär för ”It takes a fool to remain sane” på Rondo i Göteborg. Numera med solokarriär och otaliga TV-framträdanden. Nu är han äntligen tillbaka med en egen show It takes a fool to remain sane, under våren 2019 på Rondo i Göteborg. Det är målet med Ola Salos kommande krogshow i Göteborg, fylld av hits från The Ark-tiden. – Jag har alltid velat spränga gränserna för vad en rockkonsert kan vara, säger han. Med regi av Edward af Sillén och ett manus skrivet av Henrik Schyffert (och mig), en fantastisk rock-sextett, dansare och all scenmagi som uppbådas kan ska vi skapa min ultimata rockshow.

Ola Salo showar på Rondo i Göteborg våren 2019

Så skruva upp förväntningarna på max och räkna med ett stycke rockpoesi av finaste sort. Men framförallt, ställ in dig på en extravagant helkväll med landets mest karismatiska liveartist! Ola Salo. Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Det finns rockstjärnor, det finns popstjärnor och så finns det Ola Salo. Ola Salo vill skriva meningsfulla låtar. Och att stå sig på en plats där man begär uppmärksamhet från andra innebär ett stort ansvar att ge något tillbaka, menar Ola Salo. Han säger att det är anledningen till att han alltid haft en drivkraft att låtarna ska vara meningsfulla och förmedla något positivt. Ola Salo – Hamburger Börs Nu tar Ola Salo sin show till Hamburger Börs I höst. Biljettyper: Premium: För bästa upplevelse, nära artist och show – Showpaket inkl showbiljett och 3-rättersmeny. Det blev en dundersuccé på Rondo i Göteborg och föreställningen hyllades till skyarna av både publik och. Det blir alltså en super-trio som tar sig an Queens storslagna låtar under en rikstäckande arenaturné till hösten. Nu till hösten kommer han till Stockholm och Hamburger Börs med sin bejublade första egna show. Ola Salo är en av Sveriges absolut starkaste artister. Ola Salo har även spelat huvudroll i musikalerna Jesus Christ Superstar och …. Nu tar han The Arks låtskatt med sig till Rondo i Göteborg – för att sätta upp en egen soloshow. – Det är ändå låtar som jag en gång i tiden kom med färdiga till replokalen, annars hade det nog varit konstigt, säger han. Ola Salo tar över Rondo i Göteborg i vår. Showen ‘It takes a fool to remain sane’ har premiär i …. Showen “It takes a fool to remain sane” har premiär i slutet av januari. “Det ska bli otroligt roligt att äntligen få sätta upp en egen. Hotellpaket. Vi på Gothia Towers gillar paket – både att göra fina paket och att ge bort. Att sätta samman ett hotellpaket eller hotellerbjudande i Göteborg ger oss chansen att kombinera allt det huset har att erbjuda på bästa sätt och därigenom ge dig en fulländad upplevelse. Då hörde 2Entertain av sig till Salo och frågade om han var intresserad av att göra en krogshow på Rondo. – Jag frågade såklart vad han tyckte. “Är det. Boka biljetter till Ola Salo s show i Göteborg -It Takes A Fool To Remain Saint. En extra vakant helkväll! Ola Salo. 11 mars · GLADA NYHETER. En extra vakant helkväll! Ola Salo. Det är målet med Ola Salos kommande krogshow i Göteborg, fylld av hits från The Ark-tiden. – Jag har. Föreställningen byggs kring låtarna från The Arks glansdagar. Trots att bandet lades ner för åtta år sedan var valet självklart. – Jag …. Men krogshow har han aldrig tidigare gjort. Ola Salo redo för Rondo Han har underhållit sin publik som sångare i the Ark. Varit Jesus och transpersonen Hedwig – allt på scen. Men med “It takes a fool to remain sane” är det som Ola Salo Ola Salo står på scen – i full prakt och glam. Ola Salo – It takes a fool to remain sane. Föreställningen, som är en konsertversion av Queenmusikalen “We will rock you”, turnerade för första gången i Sverige 2010 och har …. Ola Salo är självklar i stjärnrollen, han intar scenen i. Men med starten på 2019 blir det mer än så. 24 januari är det premiär på Ola Salos första show – “It takes a fool to remain sane”. Det var en annorlunda och uttrycksfull uppsättning som inte lämnade någon oberörd. Magnus Skogsberg Tear och Pia Gradvall gjorde ny svensk översättning, för regin stod Hugo Hansén och musikaliskt ansvarig var Kristofer. Med start idag kan du under nästan fyra dygn titta dig så mätt du orkar på film om musik i Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*