Unga Föräldrar Blogg Vanessa

Unga Föräldrar Blogg Vanessa

lindqviste

Unga Föräldrar Blogg Vanessa

Tomas Wändahl – Förälder, student, filantrop Vimedbarn se

Nu sitter vi äntlingen tillsammans: Vanessa, Pinky och jag <3 Dagen har börjat med en sen, delikat brunch som bestog av bland annat våfflor, som såklart Pinky åt upp tillsammans med några prinskorvar. Det är dags för Lucifers tremånadersvaccinering men Sindy och Micke tvekar. I min blogg får ni massor med gott och blandat. Här kan du läsa mer om familjerna. Tomas och Amanda drömmer om att ha en egen bil och Tomas är igång med sin övningskörning. Kristallennominerade Unga mammor är tillbaka på Viafree med en femte säsong, denna gång med deltagarrekord. Ny säsong av Unga föräldrar Sök till Unga föräldrar Streama alla säsonger av Unga föräldrar Vårt stora samiska bröllop Tack för allt Fanny, Fredrik och Mille. LÄS MER: Unga föräldrar-profil piercar underlivet i tv. Här hittar du TV-tider och vart du kan streama filmer och serier med Vanessa Vuori som är känd från Känd från Unga föräldrar. Om mig. Elin Lindqvist 21 år och mamma till Alice 1år, medverkar i serien "unga föräldrar" som går på tv4play. Jag heter Tomas och jag är 23 år gammal. Hej finisar och välkomna till min blogg. Hos Sofie och Viktor går ingenting som planerat och Felicia spenderar egentid med Lorine.

Ni hittar mig också på instagram under namnet ”moaochesther”. Tisdag 15:25. TV4. Säsong 8, avsnitt 4.. tv.nu blogg. Panelen. I bloggen får ni läsa om min vardag som mamma samtidigt som jag studerar till undersköterska. I min blogg får ni hänga med på livet som ung mamma och även livet som Linn Andersson. Livet med spädbarn är tufft och Linnea försöker ta igen förlorad sömn. Linn Andersson bloggade tidigare på Nouw men numera bloggar hon på sajten Loppi under namnet tiingelinn. Ung mamma Beskrivning:: Välkommen till våran blogg. Folk har i dagens läge olika syner på vad dom tycker om unga föräldrar och jag fick höra mycket hat från folk som inte gillade att jag skaffade barn i så tidig ålder. Hej allihopa! Jag tänkte samla ihop alla unga föräldrar som bloggar, då jag vet att det finns många som är. I säsong 8 av Unga föräldrar får vi följa återkommande familjen Moa och Kristoffer med barnen Esther och Sally. Jag har inget filter på min blogg utan jag visar er verkligheten i min vardag. Sen att unga föräldrar kan ju tolkas som man vill om man säger så. I första säsongen av Unga föräldrar var Vanessa. 16 år, mammaledig och planerade att börja plugga och Tobias, 20 år, sökte jobb.

Det skulle ju vara toppen. Såg att. I bloggen får ni läsa om mig, Alice, vardagspusslet och så …. Hallå där och välkomna till min blogg. Utöver det skriver jag om alla vardagliga roligheter vi kan …. Unga föräldrar går in på en åttonde säsong. Andrea får ett chockartat besked och behöver smälta det för att förstå att det är sant. Dessutom får vi följa nya familjer med Andrea och Linus, Sofie och Victor, Filippa, Felicia samt Johan och Linnea. Jag heter Linn Andersson, är 21 år och mamma till min dotter Tindra jag har med mitt ex Marcus som jag medverkade tillsammans med i unga mammor på tv3 och viafree. Mamma ringde efter jag hade lämnat av syrran hos hennes väninna och ville ha hjälp med deras C-uppsats. Så här kommer ni få följa med på min version av livets upp och nedgångar. Självklart är även äldre barn välkomna. Hur är det att bilda familj som 15-åring. I Unga föräldrar får vi unik inblick i unga pars liv och chansen att följa med på deras nystartade resa som nyblivna mammor och …. Presentationer av tusentals bloggar, indelade efter ämnen, med möjlighet att söka i dem. Jag blev gravid som 16-åring och är idag 25 år och mamma till tjejen Hanna som är 8 år. I bloggen har jag skrivit om min resa, utmaningar, bebissnack, ungdomsliv och om vardagspusslet mellan skola, jobb, vänner och att vara mamma. Men 22-åringen gav inte upp, och det visade sig vara ett bra beslut – då paret fortfarande är tillsammans. – Jag är jättedålig på att prata om det här, men han gör mig glad, säger hon. Personal Blog. Pages Liked by This Page. TV4. C More. Recent Post by Page. May 2 at 9:20 AM. Åh 😍 Varmt lycka till med allt, Linnea och Johan. Jag skriver om vår vardag, känslor och tankar, kläder, inredning och mycket, mycket mer. Men att vara 15-20 tycker ju jag att det är väldigt för ungt att skaffa barn, då man typ är ett barn själv. Och att skaffa barn är inte bara man gör rent spontant. Hem; Om mig. Elin Lindqvist 21 år och mamma till Alice 1år, medverkar i serien “unga föräldrar” som går på tv4play. Det vill säga, kakor, glass, läsk, godis, chips,saft. Sådant som är “onormalt” sött helt enkelt!”. Tycker du om sex under graviditeten? Är det okej eller är det inte det. Jag älskade sex under graviditeten, men då man var i vecka 33 så var magen bara ivägen. Har lagt över alla inlägg härifrån men kommentarerna kom tyvärr inte med. Så fram till söndag kommer det inte komma några jätte viktiga inlägg här eftersom att dom inte kommer bli flyttade. Imorgon blir det skolan iallafall, jag måste. Jag heter Moa och är 17 år, här får ni följa min vardag med min pojkvän Philip och våran dotter Leia som föddes med …. Unga föräldrar. Välkommen hit! Jag heter Moa och är född år 1994. Vår äckliga hyresvärd (man såklart) är ett riktigt jävla svin. Anledningarna tar vi upp senare, när vi har lust. Då var det dags! En ny blogg har födits. Mar 19 2015. 10 Comments. Baby, Sindy, tv4, unga föräldrar, Videoblog. Här är det första avsnittet av Unga Föräldrar! Är så taggad på att ni ska få följa oss <3. Vanessa och Tobias möblerar om och får hjälp av Tomas och Linn. Nya mammor för i år är influencern Ellinor Bjurström, tvillingmamman Niffi Sjöberg, entreprenören Luma Alalawi och 19-åriga trebarnsmamman Sonia Kamikazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*