Fotbolls Em 2008

Fotbolls Em 2008

Fotbolls-EM 2008

Fotbolls-EM 2008 – Första omgången i gruppspelet avklarad. Här kan du iallafall köra en quiz om 2008 års fotbolls-EM. Bland deltagarna fanns Sverige, som för tredje gången lyckats kvalificera sig till ett EM-slutspel. Krönikör Mathias Lühr: Ovissa strider om platserna i EM-l. Nyheter, matcher, tabeller, spelare, statistik, landslagsdatabas. Sveriges herrlandslag i fotboll, till vardags blågult, representerar Sverige i fotboll på herrsidan. Så är då Fotbolls-EM 2008 slutligen över. Föregående artikel Fotbolls EM 2008; Nya spelbolag – Klicka här. Europamästerskapet i fotboll 2012 spelades i Polen och Ukraina 8 juni–1 juli. Vi stickar och. Fotbolls-EM 2008. För dig som gillar fotboll och stickning finns bloggen Vi stickar under fotbollsEM 2008. I genomsnitt tittade av det svenska folket. Skytteliga EM 2008 EM 2008 gick delat i Schweiz och Österrike och vinnare blev Spanien som tog sin första titel sen 1964 genom att slå Tyskland med 1-0 i finalen. Fotbolls-EM 2008 – frågesport, allmänbildning, spel, tävling, kunskap – Fotbolls-EM 2008.

Vi ger dig allt från EM 2020 såsom matcher, tabeller, statistik, resultat, odds och mycket mer. Sverige slogs därmed ut redan i gruppspelet. Fotbollslandslaget nått stora framg ångar med EM-semifinal 1992, ett VM-silver i Världsmästerskapet i fotboll 1958 samt två VM-brons i 1950 och 1994. Fragbite är sveriges största sida om esport. Känn er fria att diskutera allt möjligt som är värt att diskutera om mästerskapet här. EM sparkar igång och en lång väntan är över för många av oss som gillar fotboll. EM 2008 0 – EM 2008. Nyheter Fotbolls-VM 2010. Fotbolls VM brukar bjuda på en riktig [.] 21st January 2014. Tv-tider för VM 2014. Välkommen till en EM blogg Här kommer du finna information om Fotbolls EM 2008 Nästa sommar går alltså Fotbolls EM av stapeln i Schweiz & Österike. Fotbolls EM 2008 i Österrike och Schweiz närmar sig. Hoppa till. I EM 2008 spelade det svenska laget i grupp D mot Grekland, Spanien och Ryssland. Apple pausar Siri-program efter avlyssningsskandal Spela all media på din Apple TV – så installerar du Kodi. Vi hårdbevakar Sveriges turnering och följer hela turneringen. Vi ses kanske där?! Posted by Liisa on 2008 …. Håll dig uppdaterad på fotbolls EM på Fotboll.com. Djup sorg! Em-sagan är över och det är en djup sorg och tomhet som vilar över Innsbruck. Spanien slog Tyskland med 1 mål mot 0 på Ernst-Happel-Stadion i Wien och har genom turneringen visat sig vara värdiga vinnare. Skytteligavinnaren var också spansk då David Villa vann på fyra gjorda mål. Sverige åkte tyvärr ur EM-turneringen redan i gruppspelet.

Sverige i Europamästerskapet i fotboll för herrar 2008

Fotbolls-EM 2008 – Mingel – Filmsnack se

Fotbolls Em 2008

Sverige i EM 2008 Grupp A – Fotboll Sweden

Fotbolls-EM 2008. Fotbolls EM är något som har kommit att bli lite av en tradition genom åren, och nu för tiden så anordnas tävlingen var fjärde år. Sverige i Europamästerskapet i fotboll för herrar 2008. Man slog Grekland med 2–0 men förlorade mot Spanien (1–2) och Ryssland (0–2) och slogs ur turneringen i gruppspelet. Page 1 of 9 – Fotbolls-EM 2008 – posted in Mingel: Fotbolls-EM 2008Diskutera allt om Fotbolls-EM!Imorgon smäller det. Vem vinner EM? Hur går det för Sverige? Fotbolls-EM 2008 – Del I – Fakta och Förutsättningar. Kom ihåg mig Rekommenderas inte på datorer som delas med andra. Sverige lottades också i samma grupp som regerande mästarna Grekland, som sensationellt och helt otippat vann EM 2004 i Portugal. I. Page 3 of 9 – Fotbolls-EM 2008 – posted in Mingel: Dagens EM-tips från mig:Spanien – Ryssland 2-0Sverige – Grekland 1-3 (Hoppas man har fel!). Zlatan gör äkta hat-trick mot Finland. Kvalificeringsomgångarna inför EM i fotboll 2012 är i full gång. För dig som gillar fotboll och stickning finns bloggen Vi stickar under fotbollsEM 2008. Det ser ut som att Sverige är påväg att ta sig dit för att kämpa i ytterliggare ett EM Välkommen till EM bloggen. Fotbolls EM 2008. Forum speciellt för våra blivande och nyblivna pappor! 8 inlägg • Sida 1 av 1. Fotbolls EM 2008. av helvite » 27 maj 2008, 12:26. Känner ni? Det börjar närma sig. Allt om landslagen, nationella serier och cuper. Fotbolls VM 2014 går just nu av stapeln i Brasilien och hela världen tittar just nu mot detta fotbollstokiga land. TV-tider Fotbolls VM 2014 Nedan finner ni alla svenska TV-tider och TV-tablåer för Fotbolls VM 2014 i Brasilien. Avtalet innebär att TV4 kommer att sända minst 19 matcher från fotbolls-EM och övriga matcher kommer att sändas av Canal Digital. Evenemanget hamnar i stället hos TV4 och Canal Digital. – Vi har delat mästerskapet med TV4 förut. Vad kommer du ihåg, vad tyckte du var bäst. Fotbolls-EM 1960-2008 – Fotbolls-EM för herrar spelades första gången 1960. Allt om alla våra svenska landslag i fotboll och futsal, såväl seniorer som ungdomar. Skytteliga Premier League – Klicka här. Fotbolls VM 2018 Ryssland – Klicka här. Mer. Tippa fotboll med bra odds. I stället röstade Uefas exekutivkommitté i dag fram Schweiz/Österrike som arrangör. – Det är klart att vi är besvikna, säger fotbollförbundets generalsekreterare Sune Hellströmer Foto: uefa.com Lennart Johansson presenterade vinnaren i Geneve i …. Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota2 och Overwatch. Det kommer förmodligen bli ett fantatiskt mästerskap med mycket fin fotboll och en riktigt fin fest. EM brukar vara ett arangemang som fängslar större delar av Europa och det största samtalsämnet brukar vara vilka tror du vinner EM? Spanien har satsat hårt på fotboll som fritidsaktivitet för ungdomar och denna vinst kanske visar att detta varit en smart strategi. EM i fotboll 2008 var det 13:e europamästerskapet i fotboll och spelades i Österrike och Schweiz. Sverige inledde med att vinna med 2-0 mot Grekland, men förlorade sedan mot både Ryssland och Spanien, som båda gick vidare från Sveriges grupp. Det är inte lång tid till årets EM startar. EM är nära ladda upp med att läsa dessa bloggar så är du i riktig form inför sommarens äventyr. Torsdag 22 maj 2008 Tipsa Expressen. För andra gången blev EM-slutspelet delat mellan två länder. Österrike och Schweiz fick till et bra mästerskap, men värdsnationarna var oansett hopplösa på plan och åkte båda ut efter svagt spel. I gruppspelet imponerade i stället Holland och Spanien med offensiv och god fotboll. Startsidan. Portugal spelade härlig fotboll trots att megastjärnan Cristiano Ronaldo var rätt blek i turneringen. Fotbolls EM 2008, Swedala Crew Swedala Crews upplevelse under fotbolls EM. Jag känner en liten huggande känsla i magen och är ledsen över att allt är över. Grekland kommer inte att klara av att upprepa bedriften från senaste EM och Ryssland är fortfarande för mycket individualister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*