Silja Line Båtar

Silja Line Båtar

Kryssa med Silja Symphony till Helsingfors – Silja Line

Silja Line Båtar

Kryssa med Silja Galaxy – Silja Line


Silja Line Båtar

Kryssa med Victoria I till Tallinn – Tallink

Välj mellan en kryssing, enkel båtresa eller tur och retur. Fartyget tar dig på en härlig 40-timmars kryssning till Tallinn. Ombord hittar du fräscha restauranger, taxfree Superstore, premiumsviter och härlig underhållning. I april 1993 gick Rederi AB Slite i konkurs. Läs mer och boka din resa med Tallink och Silja Line här. Ombyggd vid Finnyards, Rauma med bl.a. aktersponsoner. 2001 12 23 – 2001 12 26. Res med oss till flera spännande städer som Helsingfors, Åbo, Åland, Tallinn och Riga. Nordbanken nekade till affären och i stället chartrades M/S Europa, med köpoption, ut till Viking Lines konkurrent Silja Line. Vår familj har bytt till Viking Line. Kokous- ja ryhmämyynti 010 804 123. En 23-timmars Silja Resort-kryssning t/r till Åbo med gott om nöjen ombord. Det går inte att efterregistrera dina bokningar på Tallink Silja för poängintjäning om du inte handlat genom denna sida när du gjort bokningen. Silja Line. S/S Warjo. (1957-1964). S/S Silja. (1957-1967). S/S Regin. (1960). M/S Skandia.

Silja Line Båtar

Silja Line Wikipedia


Silja Line Båtar

Silja Line – Fakta om Fartyg

Renoverad i januari 2019, läs mer under “Just nu” nedan. Kryssa till Helsingfors med Silja Symphony. Vi förstår varför. Med våra kryssningar väntar reseupplevelser utöver det vanliga där god mat, inspirerande och prisvärd shopping, sköna spaupplevelser och ett överflöd …. Efter att Rederi Ab Sally blivit uppköpt av ägarbolagen till Silja Line 1987 uteslöts det rederiet ur Viking Line. 1993 gick Rederi AB Slite i konkurs på grund av likviditetskris i samband med deras nybygge M/S Europa, vilket lämnade SF Line som ensamägare av Viking Line. Här hittar ni vår tidtabell för fartyg som går mellan Stockholm och Åbo/Åland. Det var även Silja Europa som kom att leda räddningsinsatsen. När Silja Symphony togs i bruk på sträckan Helsingfors-Stockholm var redan systerfartyget M/S Silja Serenade i trafik sedan året innan på samma sträcka. Internet-varauspalvelun tekninen tuki 010 804 133. Under Siljas tid ordnades trevliga gruppresor som vi ofta deltog i. Och så kan du boka boende.

Våra moderna fartyg har alla moderna bekvämligheter och tar dig till Åland, Finland, Estland och Lettland. Alltid full fart: artister för alla åldrar fre & lör, specialkryssningar med internationella artister, föreläsare eller happenings. Ombord finns det trevliga restauranger, shopping, barer och nattklubbar. Silja Line (firma sedan 2006 Tallink Silja Oy) är ett marknadsbolag för passagerarfärjetrafik mellan Sverige och Finland, dotterbolag till Tallink Group. Tallink and Silja Line ships offers an access to the entire Baltic Sea region with the most modern fleet. Book mini cruises, overnight cruises, city breaks and car packages to Helsinki, Stockholm,Tallinn, Riga, Turku and Aland Islands. Enjoy Nordic flavors and live entertainment every day! Du kan kombinera din kryssning med hotell, bil, konferens eller spa. Här hittar ni vår tidtabell gällande för destinationen Stockholm-Helsingfors. Här hittar ni vår tidtabell gällande för destiationen Stockholm-Åbo. Viking Cinderella är Östersjöns bästa nöjespalats där underhållningen pågår sju dagar i veckan. Från storband och dansband till live-artister & DJ. Tallink ja Silja Line myyntipalvelu 0600 157 00. Club One -kanta-asiakkaat 0600 152 68. Yhteystiedot ja puheluiden hinnat → Matkamyymälät → Asiakaspalautteet → Yhteydenottolomakkeet → Kontakta oss →. Tallink Silja har blivit sämre sedan Tallink köpte fartygen. Extra Varning för Galaxy om man inte vill supa och vråla natten lång. Där måste man ha extra dyr hytt om man vill sova något. Hytterna är skitiga och luktar illa. Här hittar ni vår tidtabell gällande för Helsingfors-Tallinn. China; Denmark; Estonia; Finland; France; Germany; Italy; Japan; Korea; Latvia; Lithuania; Norway. Ta färjan över till Polen, boka enkelt med Stena Line. Polen erbjuder allt ifrån vackra sevärdheter till god mat & prisvärd shopping. Funderar du på att ta färja över till Danmark? Åk med Stena Line från Göteborg & Varberg när du ska över till Fredrikshamn & Grenå. Med Silja Lines båtar kan du njuta av en härlig kryssning över Östersjön till Åland, Helsingfors och Tallin. Boka på internet så får du billigare pris med Silja Line internetpris. Bareboatchartrad till Silja Line Ab, Stockholm. Överförd till det Svenska skeppsregistret, hemmahamn Stockholm. 1997 04 05. Insatt mellan Stockholm – Mariehamn – Åbo. 2001 01 07 – 2001 01 20. Njut av god mat, nöjen, shopping och en hel dag i Helsingfors. Boka Helsingforskryssning med Silja Line online! Hos Tallink och Silja Line tjänar du som Coop-medlem 2 poäng per krona när du bokar genom denna sida. Testa Svenska Kocklandslagets prisade buffé eller Rosellas berömda ångbåtsbiff där drycken alltid ingår, gör ett strandhugg i Mariehamn eller bara njut av en minikryssning med fem glada timmar till sjöss. Köpet inkluderade fartygen M/S Silja Serenade, M/S Silja Symphony, M/S Silja Europa och M/S Silja Festival, samt Siljas dotterbolag SeaWind Line och dess båtar. Båten går kl 17.00. Våra 21-timmarskrysssningar avgår kl 17.00 från Stadsgårdskajen i Stockholm och är tillbaka nästa dag kl 14.00. Tillgång till hytten direkt. Din hytt är redo när du går ombord så du kan komma i ordning i lugn och ro innan middag och andra festligheter. However, most Silja Line marketing in Finland [citation needed] and Sweden has since the takeover been made under the combined Tallink Silja name. In July 2008, the Tallink ship MS Galaxy replaced the Silja Festival on the Turku–Mariehamn–Stockholm route. The Galaxy was flagged to Sweden and the text Silja Line was painted on her hull sides. Våra fartyg. Varje år väljer över 6 miljoner människor att resa med våra fartyg över Östersjön. Viking Line Abp, org.nr. 0144983-8, PB 166, AX-22101 Mariehamn, Åland, Finland Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Till skillnad från Silja Lines två fartyg till Helsingfors heter hon bara Galaxy, utan Silja-prefix framför. Historia. År 2006 började hon trafikera rutten Helsingfors-Tallinn, vilket hon gjorde fram till sommaren 2008. Tallink Silja är väl kända för sin ombordshopping och är det enda rederiet som regelbundet finns med på topp tio-listan över bästa taxfree-utbud, en lista som vanligtvis är reserverad för världens största flygplatser. Moderbolaget Tallink är ledande inom lyxiga minikryssningar och passagerartransport i norra Östersjöområdet. Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Victoria I guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*