Relaterade sökningar

Relaterade sökningar

Kulturhuset i Ytterjärna JÄRNA Biljetter & Evenemang

Kulturhuset Ytterjärna Program

Kulturhuset i Ytterjärna

Pontus är en klart lysande pianostjärna vilket Ytterjärna fått uppleva redan. Hotell och konferens i Sörmland, Ytterjärna Hotell. OD erbjuder publiken musik med igenkänning såväl som nya bekantskaper, och ånyo spänner kören sin konstnärliga båge. Adress Ytterjärna Järna Sverige I Kulturhuset ryms teater, kafé, konferenslokaler och kontor. Kulturhuset i Ytterjärna Årets tema är digital teknik, socialt liv och spiritualitet. Kulturhuset i Ytterjärna är ett kulturellt centrum i Järna/Ytterjärna, söder om Södertälje i Södermanland som invigdes 1992. Uppdraget gäller publika delar av Kulturhusets lokaler i Ytterjärna enligt uppdragsgivarens beslut, tillhörande förflyttningsvägar i och utanför anläggningens delar, samt angöring, parkering och entré. Kom – och tag med kollegorna! Kulturhuset Ytterjärna Järna 153 91. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2017-12. Information. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. JÄRNA KAFÉ Öppet alla dagar kl 11–16 och i samband med evenemang. Kalendarium. 25/8 2019 Opening of YIP year – YIP 12; 28/8 2019 KURSSTART ”ATT LEVA MED ÅRSLOPPET – I TID OCH RUM. Man arrangerar också konferenser, seminarier och föredragsserier. Byggnaden, som ritades av arkitekten Erik Asmussen, invigdes 1992 och har rönt stor uppmärksamhet för sin idéburna verksamhet och sin säregna arkitektur som genomsyras av antroposofiska tankegångar. Kulturhuset i Ytterjärna AB är ett mindre aktiebolag med 5 anställda. Hennes trubadurskap omfamnar djupaste svärta till strålande ljus – med sin fantastiska röst och i sina sånger. Lö 19/10 kl19. Pris 240kr / pens 180kr / stud 120kr.

Kulturhuset Ytterjärna Program

Kulturhuset i Ytterjärna Ytterjärna

I Kulturhusets reception som är belägen precis till vänster innanför huvudentrén kan du köpa biljetter, få svar på frågor eller besöka museishopen. Det finns även en mindre sal där vi har vår föredragsverksamhet. I Kulturhuset genomförs också olika arrangemang, som Tisdagar på Kulturhuset samt mindre utställningar med Utblick och Entréutställningar. Kulturhuset i Ytterjärnas program för vår och sommar 2018. Kulturhuset i Ytterjärna 2016 Ny tid, nytt medvetande – Alkemiskt Bröllop Ett tredagars seminarium om Christian Rosenkreutz väg genom historien ända fram till vår tid och in i framtiden Samarrangemang: Antroposofiska Sällskapet & Lectorium Rosicrucianum. Allmän information. Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från Skilleby trädgård, bär från skogarna omkring. Kulturhuset i Ytterjärna Pl 1800, 153 91 Järna. Företag och verksamheter kan också fungera som medarrangörer så kom gärna med idéer och förslag på framtida evenemang och artister. Så oavsett om du bara vill ta igen dig, bli inspirerad eller om du letar efter en plats att arbeta ostört finner du det hos oss på Ytterjärna …. I detta magnifika hus ryms teater, café, konferenslokaler och kontor. Huset invigdes 1992 och har på kort tid blivit ett kulturcentrum med ett rikt programutbud. Det lilla kulturhuset på vischan som lockar artister från hela världen. En del av kulturhusets varande ligger i själva arkitekturen.

Förutom Stora Salen med 500 platser inrymmer huset en stor foajé med med bl a Linas Café som alltid har öppet i samband med våra evenemang i Stora Salen. Kulturhuset i Ytterjärna. ÄTA BO BUTIKER Öppettider i Ytterjärna sommaren 2019. Mitt ytterjärna. En känsla av rikedom. I detta magnifika hus ryms teater, restaurang, café, konferenslokaler och kontor. Här framförs allt från stora operor, dansföreställningar och symfonier till solokonserter, enmansshower och cirkusuppvisningar. Kulturhuset i Ytterjärna har ett högklassigt och varierat program med musik, dans, teater, film och konst. Kulturhuset i Ytterjärna – Kulturcentrum 14 Järna, 153 91 Järna, Sweden – Rated 4.5 based on 168 Reviews “Wonderful atmosphere and architecture with. Här kan du uppleva teater, opera, musik, dans, cirkus, barnföreställningar, utställningar, barkvällar, filmer, föreläsningar, festivaler, möten – och fantastiska blomsterarrangemang! Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 2 059 TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Och du, vad kan du bidra med. Huset invigdes 1992 och på kort tid har det blivit ett kulturcentrum med ett rikt programutbud. Här framförs allt från stora operor, dansföreställningar och symfoniorkestrar till …. Kulturhuset ägs av Stiftelsen Antroposofins Hus. Byggnaden är ritad av arkitekt Erik Asmussen [1]. Orphei Drängar bjuder in till Vårkonsert med ett spännande program. Gäst vid Vårkonserten 2019 är operasångerskan Christina Nilsson. Designhotell vid Kulturhuset, centrum för kultur och välmående. Vi erbjuder dubbelrum, enkelrum och sviter i en unik miljö. Kulturhuset i Ytterjärna AB ingår i en koncern med 0 bolag. Moderbolag är Steneken Fastighets AB och koncernmoderbolag är Steneken Holding AB. Kulturhuset i Ytterjärna Det lilla kulturhuset på vischan som lockar artister från hela världen. När du besöker vår webbplats kan vi komma att skicka och …. Kulturhuset i Ytterjärna Webbsidans tillgänglighetsinformation Handikappanpassning Ursprunglig text från webbsidan/ Förslag till ändring o Handikapp‐parkering finns / 2 reserverade parkeringsplatser för personer med rörelsenedsättning i bredd 3,7 meter vardera finns inom 25 meter från entrén. JÄRNA FESTIVAL ACADEMY +46 (0) 765 – 848 998 [email protected] INFO OM AKADEMIN +46 (0) 737 – 173 898 [email protected] Länkar. Huset invigdes 1992 och har på kort tid blivit något av ett kulturcentrum med ett rikt programutbud. Varje årstid har sina gåvor som sätter prägel på vår meny. Vi bakar vårt eget bröd varje dag! Nu med Kristina blir det kammarmusik som sprakar och sjunger vilt och milt. Många visor har hon skrivit själv, andra kommer från Taube, Vreeswijk och vårt lands sångskatter. Kulturhuset i Ytterjärna AB Mobil 0705515044 070-841 81 88: Kulturhuset i Ytterjärna AB Mobil 0708418188 070-551 50 57: Kulturhuset i Ytterjärna AB Mobil 0705515057 Sök bland resultat. Ladda ner vår app för att få live-steg-för-steg-riktningar, schemaläggning i realtid och vilken närliggande transitlinje kommer ta dig till Kulturhuset i Ytterjärna på kortast möjliga tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*