70 Tals Makeup

70 Tals Makeup

Bilder av 70 tals makeup

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. Though the clothing of the 1970s was sort of “out there”, the 70s makeup trends of the decade were actually quite subtle. Låter det bra? ( det ska vara 70 tals disco, studio 54 typ:) ). Perfekt inspiration för dig som ska på 80-talsfest! Så därför valde jag att göra en 70-tals makeup då faktiskt är något som är väldigt enkelt att göra, behövs liksom bara blå ögonskugga, ljusrosa läppstift, lite läppglans och rosa rouge (rouget kom dock inte fram så bra på bild, tyvärr). Brunt, orange och grönt är också färger som brukar förknippas med detta årtionde. Personer med anknytning till hippiekulturen blev främst kända för att kämpa för fred och miljöfrågor med slogans som flower power och make love, not war. Skrivet av: Veronica & Arvid 13/7: Och vi har ingen aning om vad vi skall ha på oss, det är ju 70-tals kläder som gäller och jag har försökt hitta bilder på nätet med kläder och makeup men hittat så lite. Här är några saker som präglade årtiondet: 1. V. Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och …. Posted in Hår trender Tagged 70-tals hår, 70-tals lockar, Damernas värld, Gröna toppar, Grönt hår, Halv långt hår, Krusat hår, Skarpa benor, Trender 2011, Trender våren 2011, Vår trender. Så här kan man sammanfatta det svenska 70-talet. Läs mer om några av trenderna i vår här.

By Moira O’Connell. Ana Blazic/iStock/Getty Images. På dansgolven världen över pumpades tidlösa klassiker som Dancing Queen, Lady Marmalade och Stayin’ Alive. Ingen tid i köket Enkel, snabblagad och inte särskilt dyr. Mer musik Guldkanalen är en del av DB Media AB. Det gör du garanterat med vårt härliga 80-talsquiz där gästerna får lyssna på musik, svara på frågor om stora händelser och tidstypiska fenomen och dessutom försöka känna igen filmcitaten från årtiondets stora filmer. Sätt på Night Fever på högsta volym och öva på dina danssteg så …. Disco culture focused on tight-fitting clothing, strobe lights and mirror balls, and women’s makeup reflected this glitzy atmosphere. Ska på 70 tals fest på fredag, jag o min kusin ska matcha rätt mkt, jag e mest åt det rosa och hon åt det blå, men frågan e vad vi ska ha för smink. Så vill vi ha maten på 70-talet. The 70s – Modet under ett årtionde förändras en hel del, och det gäller så klart även 1970-talet. By Sally Murphy. disco image by askthegeek from Fotolia.com. The 1970s were a time of distinctive and vibrant fashion. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Ordet på allas läppar var groovy och modet var lika utsvängt det.

Så sminkar du 70-tals looken! – eleven se

Ta del av tutorial med inspiration från 70-talet. Upptäck smink som skapar en bronzing look. Passar perfekt till midsommar som sommarfesten. Pics of: 70 Tals Kläder Och Makeup Tips. Disco kultur fokuserat på åtsittande kläder, strobe ljus och spegel bollar och kvinnors make-up återspeglas denna glittrande atmosfär. Sminket är associerad med disco kultur var avsedd att fånga. Josefin Sherdin besökte oss igår och lärde ut fantastiska 70-talet. Vi använder cookies för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen. The 1970s swept the cat-eyes and high-rise lashes of the 1960s under the table to embrace sun-kissed skin, dreamy eye shadow colors and disco glam. Rockabilly kläder och klänningar 50 tals och retro Sveriges bredaste utbud av Retro 50 tals kläder och klänningar till låga priser med snabba leveranser. Det är nu du har chansen att släppa lös din inre discodrottning på dansgolvet och dansa loss under discokulan på temafesten. Vi har ett stort urval av 70-tals kläder för både kvinnor och män i alla storlekar. Kategorier: Läsning, Toppnyheter Taggar: 1900-talsnostalgi, nr 11/14, Välkommen till 60-talet. Kvinnornas 20 tals kläder innebar allt som oftast korta kjolar med tunna axelband, vilket tillsammans med jazzen blev en igenkänningsfaktor för 20 tals kläder. På huvudet hade kvinnorna små, tätt åtsittande hattar som givetvis matchades med deras 20 tals klänningar, vilket var viktigt under 1920 talet. Obs! Felstavningar på artister kan förekomma Fler uppgifter kommer att fyllas på efter hand. Att som kvinna vara hemma och laga mat och ta hand om barn ses som omodernt. Gröna vågen gör att allt fler blir miljömedvetna och vill handla ekologiskt, men …. Vad minns du bäst från uppväxten på 70-talet. Vill du ha hjälp att kunna lyssna. Maskeradkläder, maskeraddräkter & maskeradtillbehör för vuxna och barn. Stort utbud av maskerad till bra pris och snabba leveranser. Något hade helt enkelt gått sönder – precis när 70-talisten var på väg att lämna barndomen. När 90-talet kom började internationella artister som tidigare vänt i Köpenhamn hitta till avkroken …. Här finns allt som behövs för att uppleva 70-talet på nytt igen. Rusta upp inför 70-tals maskeradfesten med allt från hippie maskeradkläder till 70-tals glasögon, peruker och andra matchande accessoarer! LITE 70-TALS MINNEN. Ovanliga färgkombinationer, som gult och lila, är väldigt inne att bära under 70-talet. Disco-vågen för med sig det ena med det andra, massor av glitter och glamour! Som namnen antyder så hittar du en kanal full med Dansbandsmusik och en med härlig Countrymusik. Guldkanalen 60-tal; Guldkanalen 70-tal; Guldkanalen 80-tal; Guldkanalen 90-tal; Country Rocks Radio; Dansbandskanalen; Dansbandskanalen Julmusik; SPELLISTA; Just nu på Guldkanalen 70-tal. Här är 70-talets guldkorn som låg på Svensktoppen. Besök oss på Facebook & Svensktoppens hemsida. Women looked pretty and natural though there was always a little splash of color that brightened up the face and lent a playful or mysterious look. Jag hittade en tysk Burda från slutet av 70-talet på jobbet, och där fanns det en hel del sminktips. Killarna hade en T-shirt under kavajen, helst instoppad i byxorna och ett par tubsockar på fötterna. Hade man inte råd att köpa nylonstrumpor kunde man i stället färga benen med kastanjevatten och måla ett streck där sömmen skulle ha suttit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*