Landsnummer Grekland-Greklands landsnummer – Riktnummer Sverige

Landsnummer Grekland-Greklands landsnummer – Riktnummer Sverige

Grekland Landsnummer Landskod Prefix Alla länder

Landsnummer Grekland: 30

  • Landsnummer Wikipedia
  • Greklands landsnummer – Riktnummer Sverige
  • Landsnummer sorterade efter landsnummer – riktnummer nu
  • Utlandsnummer Ringa utomlands Landskod Landsnummer
  • Grekland Wikipedia
  • Alla tjänster eniro se
  • Landsnummer till alla länder
  • Relaterade sökningar efter landsnummer grekland

På så sätt slipper du fundera över landsnummer …. Då Europa hade många länder, och idag än fler, beslutades det att Europas landskoder skulle börja med +3 eller +4. Tidsskillnaden som visas är antalet timmars (+/-) tidsskillnad mot Sverige. Här nedan listas länderna och deras respektive nummer upp samt tidsskillnaden till dessa länder från Sverige i timmar. Här hittar ni en lista över alla länder vi har inlagda i vår databas tillsammans med det landsnummer som används för att ringa till ett telefonnummer i respektive land, listan är sorterad enligt ländernas namn. Slå knappen + på din mobil, landsnummer och mobilnumret utan första nollan. Visar information & fakta som tid, tidszon, tidsskillnad, landsnummer, befolkning, yta, världsdel, nationaldag, valuta och mycker mer för Aten, Grekland. Sök tjänster, produkter, kontaktuppgifter, kartor, vägbeskrivningar och gatuvyer. Vid in- och utresa i Grekland krävs ett giltigt pass. Lista med landsnummer (001-1876) 1 Kanada 1 Puerto Rico 1 USA 7 Kazakstan 7 Ryssland 20 Egypten 27 Sydafrika 30 Grekland 31 Nederländerna 32 Belgien 33 Frankrike 34 Spanien 36 Ungern 39 Italien 40 Rumänien 41 Schweiz 43 Österrike 44 Storbritannien 45 Danmark 46 Sverige 47 Norge 48 Polen 49 Tyskland 51 Peru 52 Mexiko 53 Kuba 54 Argentina 55. Landsnummer för Grekland Använd detta landsnumret när du ringer: +30 eller 0030. Irsa – ett tips: lägg in samtliga mobilnummer i din telefonbok med +46 och riktnumret utan nollanredan på hemmaplan så har du det färdigt i telefonen när du skall ringa. Slå + eller 00 på din telefon, landsnummer, riktnummer (utan första nollan) samt telefonnummer.

Alla landsnummer sorterade efter landsnummer – Riktnummer.nu Sök riktnummer eller landsnummer Riktnummer sorterade efter ort – Riktnummer sorterade efter riktnummer – Landsnummer sorterade efter land – Landsnummer sorterade efter landsnummer. Inresebestämmelser för svenska medborgare: Innehavare av svenskt, finskt, danskt och norskt pass är viseringsfri i 90 dagar. Greklands landsnummer kan också visas som +30. Vi önskar dig en trevlig resa respektive framgångsrika affärer. Administrativa områden eller stater i Grekland. Inom Europa/EU handlar det vanligen om 00 följt av landsnummer och sedan telefonnumret (första siffran i riktnumret ska för flertalet länder inte slås). Du kan också slå landsnumret (t.ex. +46) och sedan telefonnumret. Tecken Förklaring; a) Använd mellanrum efter landskoden av tydlighetsskäl. Hitta landskoden: Här kan du söka och slå upp koder relaterade till världens alla länder. Om du skall ringa till Grekland så slår du 0030 följt av riktnumret och telefonnumret. Landsnummer till alla länder i hela världen. Hitta telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner. För att ringa utomlands ska du först slå utlandsprefix följt av landets landsnummer, därefter resten av telefonnumret fast utan första nollan i riktnumret. Tre av världens farligaste tropiska sjukdomar överförda av mygg finns numera i landet. Exempel: Om du skall ringa till Sverige så slår du +46, följt av riktnummer (utan 0) och sist telefonnumret. 08-123 45 67 blir då +46 8 123 45 67. Är det ett mobilnummer, ta bort första nollan. 070-123 45 67 blir då +46 70 123 45 67. Inled varje nummer med utlandsprefixet 00 (siffrorna noll noll) eller tecknet + och slå sedan landsnummer följt av telefonnummer.

Landsnummer är det nummer man slår efter utlandsprefixet när man ska ringa till utlandet. Tänk på att 0030 ersätter första nollan i riktnumret. Exempel: Om du skall ringa 08-123456 från utlandet så slår du detta nummer: 0030 8 123456. För några få länder består landsnumret av bara en siffra, 1 för USA och Kanada, och 7 för Ryssland och Kazakstan. Både i bokstavsordning och numrerad lista. Att ringa internationella samtal: Slå 00 + landsnummer + riktnummer + lokalt nummer för att ringa. Riktnummer – inte varje land har ett riktnummer. Du är i Sverige. Oavsett vad du ringer i från i Sverige så måste du ange landsnummer för att kunna ringa till en grekisk mobiltelefon eller fast telefon i Grekland …. Det funkar som vanligt när du ringer i Sverige. Exempel: för att ringa 555-1234 i USA slår du 00 1 555 1234; för att ringa 0123-44556677 i Tyskland slår du 00 49 12344556677. Fakta om Grekland. Här hittar du huvudstad, världsdel, landsnummer och landskod för Grekland. Använd sökfunktionerna nedan för att hitta landskoder och länder. Sök på riktnummer och landsnummer hos Riktnummer.nu. Välkommen till Riktnummer.nu! Här finner du samtliga riktnummer och landsnummer. Du kan enkelt söka efter ett riktnummer, landsnummer, en ort eller ett land. Vill du veta vad klockan är runt om i världen. Påtidsskillnad.nu kan du jämföra olika tidszoner och får reda påtidsskillnaden mellan dem. Landskod Kina. Landskod till Kina är 86. För att ringa till Kina slår du 0086 följt av telefonnummret utan första nollan i …. Kobo Writing Life lets authors and publishers self-publish digital content in.I’m so glad.Jemisin’s The Broken Earth Trilogy: The. Klicka på siffran som landsnumret du söker börjar på. (eller vill du söka efter ett specifikt land, tryck Ctrl-F i Windows Explorer). För samtal till Grekland slå landsnummer 0030. För samtal till Sverige slå landsnummer 0046. Grekland har ett av världens intressantaste kulturarv, och beskrivs ofta som civilisationens vagga. Information för användning: Landsnummer motsvarar vid internationella telefonsamtal för landet vad det nationella riktnumret gör för orten vid nationella telefonsamtal. Landsnummer +30 – Grekland Vi använder cookie för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. OK. Landsnummer Vissa funktioner och ActiveX-komponenter i verktyget använder landsnummer för att definiera länder. Denguefeber har inte funnits i Grekland sedan år 1920 men har nu återvänt. I Turkiet, som tillsammans med Grekland och Storbritannien var skyddsmakt åt Cypern försökte få till stånd en övervakningsstyrka från garantländerna. Vi visar även vilket datum det är samt vilken tid på dygnet det är i Aten – dag, kväll eller natt. För mer information om ett specifikt land så klickar du bara på det i listan. Alla har vi ju hört talas om det antika Grekland, där allt ifrån modern politik, vetenskapliga och matematiska principer till olympiska spel har sin början. Ett stort land med ca 1400 öar och såklart vatten och några hav därtill. Exempel: Om du vill skicka ett sms till ett svenskt mobilnummer 070 123 45 67 så slår du +46 70 123 45 67.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*