Nutellans Dag

Nutellans Dag

Nutellans dag – Jennys Matblogg

Nutellans dag Allt om Mat

Du behöver: 200 gram skalade hasselnötter. 2 msk kakao. 1 msk honung. 2 msk smält kokosolja. Dagen idag ska spenderas på inget mindre än…. Men frågar ni oss kan varje dag vara Nutellans dag. By Annika on 4 februari, 2016. Och det går även att använda annat nötsmör- eller kräm. Det måste såklart firas och gillar du kladdkaka (vem gillar inte kladdkaka?!) så passa på att testa denna som jag gjort i dag! Min viktresa sträcker sig från augusti 2003, då visade vågen 3-siffrigt!Pinsamt. Nutellans dag – Sockerfria nutellakakor 2018-02-04 @ 19:12:00 [ Inlägget innehåller annonslänkar ] Får det lov att vara nutellafyllda kakor. När du tar en tugga av dessa cookies så ser det ut såhär. Nutella kommer från Italien har producerats i över 70 år och fungerar lika bra på en lyxig macka som i smaskiga bakverk. Nutellans dag! Ja Nutellans dag är det idag och tänkte jag skulle kolla vad jag har bakat just med nutella. Nutelladagen är kanske inte fettisdagen eller kanelbullens dag, utan en dag främst uppmärksammad av en och annan nutellasmakare och bakbloggare här i …. Tiden går fort när man har kul 🙂 Vad har hänt sen sist.

Inte handlat tvättmedel och diskmedel på jag vet inte hur länge höll jag på att säga(läs det med lite ironi, glimten i ögat och total sanning… typ). En god och saftig sockerkaka ska man liksom inte förringa. Något så enkelt kan vara väldans gott och inte minst smaksatt med krämig mjuk Nutella 🙂. Vi kan börja med att min bästa vän Marina har varit hos mig och hälsat på. Nutellans Dag. Posted on 7 February, 2014 by malin. Hej på er. Ja nu har det gått några dagar igen. Krispiga, krämig nutellafyllning men helt nyttiga. Igår var det ju nutellans dag, jag letade och letade efter det här nutella-receptet men hittade det inte här på bloggen, vi hade bara lagt det på Facebook. Kanske kan bli en liten nutellamousse till efterrätt idag. Det finns en dag för allt. Ingen fara annars, märkliga högtidsdagar finns det. Ni har inte missat att det är nutellans dag i morgon va. Och för er som har lust att fira detta genom att baka har jag samlat mina bästa nutellarecept i detta inlägg. Sjukt goda! Ska ta med mig några till jobbet imorgon tänkte jag! =) Du blandar allt i kastrullen, vilket innebär mindre disk. Denna ljuvliga hasselnötskräm är fantastisk god att baka med. Idag är det tydligen Nutellans dag. Här får du ett snabbt och enkelt recept med bara fem ingredienser så du kan göra din egen hasselnötskräm.

Växelhäxans Bak & Matblogg: Nutellans dag!

Nutellans Dag

Stora, härligt sega Nutellamaränger på Nutellans-dag

Nutella som vi denna dagen uppmärksammar kan ätas på många olika sätt, som pålägg på smörgåsen, i bakverk eller som syndaren, direkt ur burken. Jiiippi, idag är det nutellans dag 😉 Hade faktiskt ingen aning förän jag fick denna roliga infon igår av Johanna här på damernas värld. Hoppas att ni hittar något … Läs mer. Så här kommer lite tips till er. Nutellaglasstårta. Receptet finns här. Glasstårta med nutella. 2 marängbottnar. 4 ägg. 2 msk socker. Stora, härligt sega Nutellamaränger på Nutellans-dag. Idag är det Nutella-dagen, och det firar jag såklart med att baka dessa härliga favoriter, Stora Nutellamaränger som är härligt sega. Proteinrika, fiberrika och utan tillsatt socker. Nutellans dag idag, och något vill jag överraska Mini-me, med tanke på att hon skulle kunna leva på enbart Nutella (och mjölk). Jag har inte lagt ut något recept på väääldigt länge, så nu var det verkligen dags. Igår var det nutellans dag, så gårdagens bak fick bli nutellabrownies. Korten har min man Michael tagit. Det är tydligen nutellans dag idag (det finns en dag för allt) och därför ville jag bjuda på ett recept på hemmagjord nutella. Mixa nötterna i matberedare till smörkonsistens. Efter en del jojo bantning med mer, hittade jag viktväktarna, och allt förändrades till det bästa. Nutellans dag idag Vissa äter direkt ur burken medan andra äter.bars?樂 Nutellas nyhet B-Ready, är det en bar eller kaka. Här har vi samlat några recept där Nutella används som fyllning eller smaksättare. Har du ett nutellarecept som du bara måste dela med dig av. Fantastiskt att denna goda kräm fått en egen dag. Bakat, Inspiration. Syndigt god söndagsfrukost. 2018/02/03 Anette Rosvall 2 kommentarer Min absolut godaste och lite skämsiga frukost – som jag bara unnar mig ibland – är surdegsbaguette med mycket smör och nutella på. Det är nutellans dag idag om du inte visste. Nutella passar lika bra på mackan som i bakverk eller att äta direkt ur burken. Av Rose-Marie Söderlund. 1. Nutella-brownie med 3 ingredienser. Tillsätt kakao, kokosolja och honung och. Nutellans dag. Lämna ett svar. Idag firar vi nutellans dag. Har samlat lite nutella från bloggarkivet, recept värda att bli påmind om …måste nog göra glasstårtan snart igen. GEKÅS! Har sparat mig tills denna dagen. Så DÄRFÖR måste jag tipsa er om vår goda nutella / hasselnötskräm som dessutom är fri från raffinerat socker. Hoppas att ni hittar något som passar. Imorgon är det Nutellans dag, och som ni vet så brukar vi fira detta här på bloggen. Jag gillar verkligen Nutella, helst hemgjord. I dessa kakor använder jag dock köpt nutella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*