Sanning O Konka Frågor

Sanning O Konka Frågor

PINSAMMA FRÅGOR & SVAR Desiree Nilsson

Konka: Diverse roliga saker, pussa någon, gör ett sugmärke på någon, (denna fick jag en gång) luftjucka tre olika sexställningar. Dessa trådar skapas av mig, värd, eller medis. Snälla ge mej lite tips på sanning o konka frågor, vill få reda lite mer om en kille men har redan kört slut på alla min frågor haha, tacksam för svar:). Men om du stöter på något som du eller någon i gruppen inte vill svara eller inte får sopas in i spelet. Väljer personen sanning måste han/hon besvara en personlig fråga – gärna utförligt. Langa på så många sanning eller konka frågor ni kan! 8D Både jävliga och relativt snälla (a) Tack så mkt. Hjälp med Sanning eller Konsekvens-frågor – Hej. Så kommentera massa sanning eller kinka frågor under detta inlägget! Skriv tex. Jag ska på lördag har fest hemma och har blivit ombedd att göra ett eget Sanning Eller Konse. Vanligtvis så skulle jag aldrig svara på såna här frågor, men idag så känner jag migg & glad och tänkte – äh what the hell låt folk få reda på lite smaskigheter om mig. Det leks ibland även av vuxna, oftast i samband med möhippor eller …. Sanning eller konsekvens, ofta kallad Sanning eller konka/konke eller (mest i Svenskfinland) Sanning eller göra, är en lek där man måste vara minst två personer och mycket populär bland barn och ungdomar. Flera spellägen för barn, tonåringar eller riktiga våghalsar. You are my intake, I own few blogs and infrequently run out from brand:). ”Yet do I fear thy nature It is too full o’ the milk of human.

Sanning eller konka är väldigt populärt att leka på förfester. Väljer spelare2 Sanning måste spelare2 svara ärligt på en fråga som spelare1 ställer. Lär dig mer om dina vänner och få reda på saker som du aldrig trodde att du skulle få veta. + 17+ version!! + Dubbla och tredubbla resa! + Sexig Konka! + Sexig Sanning! Presentera person med en fråga sanning eller vågar hålla spelet igång. Vill höra vad ni tycker man kan fråga, behöver inte vara sexrelaterat utan också mer personliga frågor. Sanning eller konsekvens – Dags för ännu en lek på nattsudd (för såna har vi ju inte många av). Om du väljer sanning ska du svara på frågan och om du väljer konsekvens ska du göra det som står. Lägg in spelarnamn, perfekt för stora grupper och fester! Frågor och OT kan tas via pm.:). Ja, det finns det. 2. Sex på morgonen, eftermiddagen eller kvällen. Alltså ska man inte svara på någon fråga här i tråden. Här ges en möjlighet till at. Sanning eller konsekvens kan vara mycket roligt.

Sanning O Konka Frågor

Lista: 45 frågor och utmaningar till sanning eller konka

En spelare snurrar en flaska enligt en förbestämd ordning (ex. Det händer ju så sällan these days;D Så njuuuut till fullo, och lär känna mig bättre här & nu. =) Varsågooooda!. PINSAMMA FRÅGOR & SVAR. Därför har vi på Nyheter24 listat 45 saker du kan säga när det väl kommer till kritan. Här är länken till tråden för sanningsfrågor. Gå till grannen och fråga om ett ligg. Nu tycker jag vi kör lite sanning eller konsekvens. Det går går ut på att jag skriver en sanning och en konsekvens, du får välja en av dem. En film om motsättningar och rivalitet bland några tjejer i årskurs 6. Nora vill vara bästis med klassens populäraste flickor. Sanning eller konsekvens-frågor Hundratals pinsamma frågor och roliga utmaningar. Spelregler: Så här spelar du Sanning eller konsekvens. Sanning eller konsekvens (eller: Sanning eller konka) är det klassiska sällskapsspelet som hjälper alla på festen eller övernattningen att lära känna varandra bättre. Alla sanning-frågor och konsekvens-utmaningar kommer att postas här, MEN man ska svara på dessa i separata trådar vid namn Utmaningen – Sanning och Utmaningen – Konsekvens. Typ: Vem förlorade du oskulden med. Vem i din kontaktlista vill du helst ligga med. Kom ihåg att dessa människor kommer att vara dina vänner efter matchen. Väljer spelare2 Konsekvens måste spelare2 göra något som spelare1 bestämmer. När spelare2 har svarat på sin sanning eller utfört sin konsekvens så är det spelare2 som ska fråga en annan spelare “sanning eller konsekvens”. Det finns en massa saker man …. Sanning eller konsekvens – avslöja sanningen och gör festen mer intressant med detta beroendeframkallande spel för iOS. Hundratals unika, roliga och utmanande sanningar eller konsekvenser. Bered dig på en oförglömlig kväll full av pinsamma frågor och roliga utmaningar! Allt för att göra det extra enkelt att hänga med in i leken.. kan man hoppa in. Utan vill du ha frågan får du vara snabb med och fråga. Undvik OT då det kommer vara hur svårt som helst att hänga med. Boken heter Sanning och Konka och handlar om alla problem man kan stöta på i tonåren och svar på det du inte vågar fråga om. Upptäck våra produkter och expertråd här. Vi vill att du ska kunna leva tryggt och med självförtroende, oavsett om du har mens eller inte. Passar till förfest, efterfest, fest eller tråkig söndag – sanning eller konsekvens livar upp i alla lägen. Publicerad 2014-04-20 21:57:45 i Allmänt, hej skriv i kommentarsfältet frågor på vad jag ska göra och tala om i min sanning eller konka video. Som tur är har vi på Nyheter24 sammanställt en lång lista med olika alternativ för …. Hittade lite vuxna och sexiga frågor hos Jontas som jag givetvis törs svara på: 1. Finns där någon i din länklista som du skulle vilja ha sex med. När det passar och någon vill. 3. Har du behövt stanna vid vägkanten för att kräkas?…. Här är frågor som psykologen Arthur Aron tagit fram som (bevisligen) fått många par där ute att bli blixtförälskade, något som The New York Times har rapporterat om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*