Lofsdalen – Home Facebook

Lofsdalen – Home Facebook

Vinter Lofsdalen

Skidåkning Lofsdalen

Afterski Lofsdalen

Bilder av afterski lofsdalen

The conditions for cross-country skiing are still really good at high elevation. Lofsdalen är en sjukt fin fjällby med långa fina backar. Det gör att fjällkänslan förstärks och man kommer i stämning direkt. Här kan du bo nära skidbacken och samtidigt ha nära till bykärnan. När man jobbar uppe i Lofsdalen så är man där under en säsong (4 månader ish). Patrik är trubadur som spelar på afterski, afterbeach, kalas, bröllop och företag event. Orsholms Brygghus startades av Jens Orsholm, utbildad växtbiolog och, relativt sent i livet, ölfantast. Men när solen går ned blir det lätt att man känner sig lite ensam. Now you can focus more on your stuff;) ADVERTISING. Aktivitetshuset i Lofsdalen är en plats där alla kan mötas och umgås kombinerat med glädje, upplevelse och spänning. I Lofsdalen finns två ”centrum” – det som kretsar kring huvudparkeringen vid liften, men också byn kring Ica-affären. För mig som inbiten skidåkare är det inte ett svårt val Read More.

  • trapperlofsdalen se
  • Lofsdalen Event – Lofsdalen Event
  • Lofsdalen – Home Facebook
  • Underhållning på afterski – trapperlofsdalen se
  • Afterski & Nattklubb – Lofsdalen Event

Lite lagom i Lofsdalen – di se

Lofsdalenbooking – Startsida Facebook

Yderligere kan en skiferie i svenske Lofsdalen tilbyde andre muligheder for afterski, caféer og varmestuer. Mitt liv i Lofsdalen.. Bäst skidåkning i Lofsdalen. Jag har inte varit helt Read More. Senaste tillskottet är Mackmyra Skybar som ligger högst upp på fjället 1125 m.ö.h där vi erbjuder guidade turer bland whiskyfaten, whiskyprovningar, privata middagar …. Njut av en drink tillsammans med familj, kompisar och nyfunna vänner i loungen, som är Ski Lodgens träffpunkt. Jag har en bekännelse att göra. We are enjoying the “5th season, Spring-winter” in Lofsdalen. Under sommaren och hösten finns många spännande aktiviteter som att vandra i fjällandskapet, plocka svamp och bär, cykla, besöka i leklandet, bowla, testa skytte, spela shuffleboard. Efter en dag på fjället är det relax som gäller. Skidbackarna är väldigt barnvänliga och har 9 liftar varav en 6 stolslift och …. Sommaren börjar gå mot höst och sakta men säkert börjar fjällen skifta färger. Alla bekvämligheter finns och det är fräscht. Jag har pratat lite om att jaga redan innan här på. Besök även restaurangen för afterski och kvällsaktiviteter. Your basic listing on Top Local Places in Lofsdalen is free of charge.

Baren på Restaurang HovÄrken by BankOmat blickar ut över det vackra HovÄrksfjället. I Lofsdalen kan du åka skidor i 9 liftar och 25 nedfarter. Billiga liftkort med familjevänliga och riktigt branta pister finns i Lofsdalen. Lofsdalen är en komplett fjällanläggning som passar perfekt alla typer av företagsevenemang. Augusti är en härlig månad i Lofsdalen. Under sensommaren bjuds det på många aktiviteter såsom fjällvandring, downhill och MTB. Det finns flera prisvärda stugor och lägenheter lediga med utsikt över Lofssjön och fjällen. Jag älskar att vara ute i naturen och njuta av att andas frisk luft och uppleva alla fantastiska utsikter och göra precis det jag tycker om. Då brukar jag ge mig iväg till någon av det olika aktiviteter som finns för afterski här i Lofsdalen. Här skräddarsyr vi en lösning som passar just ert event. Restaurang HoVärken erbjuder en fantastisk after-ski med live band, trubadurer och olika happenings i s…. Det något högljudda gänget killar på parkeringen var nog bara en rest av en lite för långdragen afterski. Movie of #lofsdalenpanorama #lofsdalen #fjallripanlodge #snow #spring #sun #crosscountry #crosscountryskiing #logcabins #luxurylife #sweden #visitsweden. Vi hyrde stugor i stugbyn, våran familj, mina två bröder och mormor och morfar. Vi bodde i en stugby uppdelat mellan elever och lärare. Vi åkte skidor, solade i backarna, drack varm choklad, gick på afterski, festa i stugorna och hade bara det jäkligt skoj! Orsholms Brygghus – Lofsdalsvägen 26, 840 85 Lofsdalen, Jämtlands Län, Sweden – Rated 4.9 based on 23 Reviews “Kanonupplevelse. Lofsdalen är en doldis med skidanor från 1930-talet. Hovärksfjällets cirka 500 fallhöjdsmeter ger bra skidåkning. Nya Restaurang Trapper – Olsvensbacken 2, 840 85 Lofsdalen, Jämtlands Län, Sweden – Har fått 4.2 baserat på 120 recensioner “Efter att hört otroligt. Varmt välkomna in till Hovärks-fjällets största restaurang Hovärken by BankOmat. Afterskin är helt i osynk med liftarna. For foden af alpinbakken finder I Fjällhotellet, som tilbyder café med afterski, restaurant og mulighed for et spil billard. Orsholms Brygghus är det lilla ölbryggeriet i skidorten Lofsdalens bykärna. LOFSDALEN SKYBAR Uppe på toppen av skidbackarna, 1125 m ö h, ligger exklusiva Lofsdalen Skybar med Europas högst belägna whiskylager där möjlighet till lättare luncher finns. Njut av en lyxigare afterski eller specialdesigna ett event, en fest eller en whiskyprovning. Vi har tagit oss med nattåget från Stockholm till Åre och kliver av på en snötäckt perrong, lite nyvakna men taggade inför vad som väntar.. Skidsemester i Åre är inget utan baksidan, afterski & god mat. Till Lofsdalen tar du med företaget eller kunderna och har möjlighet att arrangera en resa som blir både personlig, spännande och annorlunda. Här finns skidåkning för såväl nybörjaren som för proffset, skotersafari i en otrolig natur, restauranger, afterski, nattklubb, bowling, golfsimulatorer och massa andra aktiviteter samt närhet till mer än du trodde var möjligt. Besökarna ger högt betyg för: Längdskidåkningen. New customers can now instantly discover and get in touch with places like Restaurang Hovärken by BankOmat in Lofsdalen. Your online presence on Top Local Places looks great on all devices, especially mobile. Jag och familjen brukar vara uppe där minst en gång per år. Molly Älskar barnbacken medan pappa gillar afterski och skoteråkningen. Slalombacken, afterski och aktivitetshus ligger 3 km från huset, affären 2 km. Skoterleder och längdskidspår finns 300 m från huset och erbjuder både skogs och kalfjällsåkning. Aktivitetshuset är en sportbar, pizzeria, aktivitetshus och lekland under ett och samma tak. Det råder ingen tvekan om att afterski har en helt otrolig charm, som är svår att återskapa men det betyder inte att man inte borde prova. Det gäller till exempel om man efter en härlig dag på pisten inte riktigt har lust att bege sig ut på barer – utan bara vill ha lite av stämningen därhemma i stugan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*