Stickfrossa

Stickfrossa

Stickfrossa: Mönster till vantar i Silk garden sock

Lilla Stickfrossa

  • Stickfrossa – en angenäm åkomma Österbotten svenska yle fi
  • Stickfrossa – Babydjungeln
  • StickochVirka: Stickfrossa
  • Stickfrossa Deisy Design en garnaffär i Göteborg
  • Mönsterarkivet: Stickfrossa – monsterarkivet blogspot com
  • Vform: Stickfrossa
  • Clara Stickar: Jultävling hos Stickfrossa

Annelis hantverk sa. Så mycket fina hantverk. Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Garnambulansen finns på plats för att stilla eventuell stickfrossa. Vi har tre vuxna barn som numer är utflugna. Stickfrossa!! Under en tid har jag tröttnat på att alla stickor jag har ligger överallt och inte hör ihop. Väskor, fodral (även nya varianter!), knappar & hängen för småsaker. Jag valde storlek Large regular fit, i beskrivningen finns tre storlekar, S-M-L, och man kan välja att göra regular eller slouchy, men jag stickade antingen lite hårt eller hade ett något för tunt garn för mössan är i minsta laget på mitt huvud. Perfekt när man vill ha sin stickning med sig! Underbara mönster och färger – bilder kommer snart. Tävlingen pågår fram till 13 december. Här får både sockgarnet, sockstickningen samt stickorna plats eller vantstickningen förstås. Butiken är påfylld med nya saker. Nu sitter jag med näsa sjal, måste alltid ha en sjal på stickorna. Stickning, virkning, men också andra hantverk stod på programmet. Sön 8. Sockgömma 100% lin (foder i bomull). Ta en extra titt också på det senaste inlägget.

Stickfrossa

stickresan

Det skulle jag så gärna vilja vinna. Allt i härliga glada färger, precis så som man vill ha det denna årstid! Upplagd av m kl. 17:28. Etiketter: Utlottning. Kungstanken med Stickfrossa – Neuloosi är att vi stickar tillsammans på stan. Övre torget är avstängt och det kommer att finnas inspirationspunkter, garnförsäljning och sittplatser att slå sig ner på för att delta i stickgemenskapen. Varje gång jag läser på bloggen finns det något nytt fint inlägg. Stickfrossa Igår fick jag mina Kaffe Fassett-fodral till virknålar och rundstickor som jag köpt av Stickfrossa på posten. Det kan finnas flera skäl till att butiken är otillgänglig. Igår började jag sy ett stickfodral. Det är väldigt roligt just nu och jag hittar mycket inspiration överallt och det är så mycket som jag vill göra. En lättstickad mössa, rolig att göra och snabbt gick det. Visa alla Här har jag vunnit. I fredags kom det ännu ett prickigt paket från Lilla Stickfrossa i min brevlåda, ny i samlingen är en läcker cerise stickgömma. Ha en fin midsommar trots vädret.

Vi skulle vilja uppmärksamma er på att webbutiken är otillgänglig. Stickning, virkning, men också andra hantverk stod på programmet. – Vi riktar oss till alla som tycker om att sitta och handarbeta. Det här är ett sätt att komma samman, berättar Karin Rusk. Om du vill få inspiration bör du kolla in Stickfrossa. Hon stickar, virkar och spinner i högt tempo och med underbart resultat. Nu ska det bli ordning och reda på alla stickor och virknålar. Vår nästa festhälsning kommer från Stickfrossa >> Från Stickfrossa >> har vi glädjen att kunna lotta ut en röd fin Sockgömma. Tur att dina lappar hittade sina syskon till slut. Stickfrossa syr fantastiska saker och nu lottar hon ut en av sina fina stickgömmor. Jag hittade mönstret på nätet och gjorde små justeringar. Igår repade jag upp Skiraste sjalen, började om och sen gick det åt skogen igen. Att sy ihop med maskstygn är ganska enkelt och blir snyggt och om man hittar rätt så blir det osynligt. Det ger mig som stickare en frihet att “fylla” på plagget med en volang nertill eller montera en bit som är stickad lodrät och en vågrät utan att det syns. Stickfrossa. Auktion till förmån för barncancerfonden 6 år sedan MiA. Blomstergirlang 8 år sedan Visa alla Quiltbloggar. Visa och Berätta måndag!!Nr 344 19 timmar sedan Tyg & Otyg. 1 vecka sedan Jane Gardner Quilt and Handcraft. Stickfrossa. Igår fick jag mina Kaffe Fassett-fodral till virknålar och rundstickor som jag köpt av Stickfrossa på posten. Denna Anna-dag är det dags för ännu en utlottning. Extra passande med dagens utlottning är att Stickfrossa dessutom heter Anna. 🙂 Som vanligt kan du delta genom att svara på dagens fråga här eller på vår Facebook-sida. Only in Swedish today – but for your information, dear English speaking and reading friends: a friend and I went to a world wide knitting day event (only there were no knitters.) to crochet and spin for two days. Knappmakerskan / Garnmorskan Maria och jag åkte söderut till Kristinestad för att virka och spinna i …. Stickfrossa (på finska Neuloosi) är ett hantverksevenemang som ordnades i Kristinestad på lördagen. Stickfrossa Man kan nästa säga att jag har en sorts stickfrossa just nu. Jag stickar färdigt saker på löpande band. Jag har just nu dille på raggsockar. Stickfrossa Only in Swedish today – but for your information, dear English speaking and reading friends: a friend and I went to a world wide knitting day event (only there were no knitters. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Sidor Bloggen Om mig Mina mönster Inspiration. Stickfrossa. 6 år sedan STICKKONTAKT. 6 år sedan Stövelkatten i mäster. 7 år sedan MiA. 8 år sedan 365 saker att slöjda. The shed. Viktoria Kavallin. Gerda-Thyras Galleri. 365 saker du kan slöjda. Populära inlägg. Teststickat en ruta med dominoteknik. Stickfrossas butik är påfylld med nya grejer, Välkommen! Upplagd av. Nu lottar Stickfrossa ut 80 g av sitt fina gröna pärlgarn. Jag heter Annika och bor med min man i Blekinge, Sveriges trädgård. Färg och form, kreativt skapande har alltid funnits med mig hela livet i ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*