Jesustanten-Jesustanten – Home Facebook

Jesustanten-Jesustanten – Home Facebook

Jesustanten Oficcial Fan Site – Startsida Facebook

Best of Jesustanten Sjuka Utbrott – YouTube

Jesustanten

Videoklipp av jesustanten

Jesustanten – Home Facebook

  1. MaryCaroline blogg se – Jesustanten
  2. Jesustanten – Övrigt – Tonåringar iFokus
  3. Vem är Jesustanten? : sweden – reddit com

Men sen dök det upp monster. Det kunde t.ex. vara att gå in på seven eleven och fråga personen i kassan om man kunde betala med monopolpengar, eller springa efter folk på götgatan och lådsas vara Jesustanten osv. Här i ”orten” finns alla sorter. Stor dramatik uppstod också då jag på hemväg härom eftermiddagen upptäckte att Arga Jesustanten fanns ombord på tunnelbanetåget. En stor berlock med en avbild av ett fruntimmer. Såå jag kom fram till att vårat kära land har ganska intressanta personer. som t.ex. munspelsmannen, jesustanten. Däremot var jag med om en jävligt konstig upplevelse i somras nära Sergels torg, det kom en man på cykel som skrek åt alla som stod i vägen. Bilden dokumenterar mitt andra möte med Jesustanten, när det var eftermiddagsträngsel på tricken och tanten stod och gormade mig rakt i nacken men också visade en lite oväntad sida av sig själv. Jesustanten, Stockholm, Sweden. 972 likes. På Stockholms gator går jag omkring och skriker om det som jag anser vara rätt och fel. Hehe, ja t-banan i Sthlm är spännande … Och så har vi ju exempelvis (i andra änden) Jesustanten. Alla tror på håll att det är Jesus. Listen to the best free podcast on Android, Apple iOS, Amazon Alexa, Google Home, Carplay, Android Auto, PC.

jesustanten – lellky com

Jesustanten – Emocore se

Jesustanten:) I Stockholm finns en kärring som kallas Jesustanten (även kallad Kristustanten). Jag tittade på bloggens statistiksida och såg att en av mina besökare hittat hit genom att söka på “Jesustanten Högdalen”. Hon skriker att,an kommer komma till helvetet, viskar i ens öra, går efter en osv. Hon funderar också vad det egentligen händer på Strömsö när Janne frågar henne om finlandssvenska. Ja, Charles Ludvig, 24, hänger nästan hela tiden på Kloster. Med Facebook kan du dela ditt liv. Lottar ut denna häst som tidigare ägts av Jesustanten men nu fallit i mina händer. Och nu kan man säga att hen hänger där även efter stängningstid. Själv har jag inte sett henne på ett bra tag, men andra ögonvittnen bekräftar att hon fortfarande håller igång. Vi har också vårt eget original som av barnen brukar kallas ”Jesustanten” eftersom hon i decennier berättat för alla hon möter att hon har sett Jesus. Och Maradona-mannen (Syftar du på han som sjunger allt vad han kan Och bor i tensta. Dela & Gilla denna status 2.

Jesustanten

Jesustanten vs Munspelsmannen jari & BATTIS

Jesustanten, Stockholm. 972 gillar. På Stockholms gator går jag omkring och skriker om det som jag anser vara rätt och fel. Skriva en kommentar om varför just ni vill vinna denna varmblodiga hingst! Haha så kul, har ni stött på henne. The hub for Swedes on reddit and our community here. Visiting redditors from elsewhere are also welcome! This. ComviQ: Gjorde det i somras och när hon kom fram och pratade med mig började jag tala i tungor, rabbla obegripliga saker om satan och klättra på. Jesustanten vs Munspelsmannen mars 8, 2009. För inte så länge sedan blev jag verbalt misshandlad av denna dam på tunnelbanan. Hon kommer sedvanligt ner längs gången och skriker. Från ingestans backar hon tillbaka, ser på mig och kommer fram, måste erkänna att jag blev lite rädd. Och då slår jag ju lixom två flugor i en smäll! 2007-09-09 @ 18:49 2019-04-24 Direktlänk Gott & blandat Kommentarer (5) Dela på Facebook Tweeta Pin it Maila. Har kommit hem från Stockholm nu och blev jagad av Jesustanten när jag var på drottninggatan aha åh, för er som inte vet är det en gammal tant som jagar folk och skriker fula ord om Jesus ååh:’) Anyways, Har städat min garderob ahaha TRÅÅÅKIGT. Vem är denna gumma som går runt med en käpp och skriker på folk. Främst i området runt hötorget och drottningsgatan. Har stött på henne flera gånger och hon skriker Neger osv till mina svarta kompisar och hon jagade mig personligen 20 meter med käppen. Hon brukar mestadels hänga på gröna linjen. Posted on september 6, 2008 | 1 kommentar. Om detta Stockholmsoriginal egentligen är arg vet jag inte – och jag kommer förmodligen aldrig att fråga henne – men hon låter …. Hon funderar också vad det egentligen händer på Strömsö när Janne frågar henne om finlandssvenska ordspråk. Visa fler. Maja Ivarsson och Felix Rodriguez festade med Finlands Formel 1-stjärna. New York Post har sammanställt kändisarnas ursprungliga namn. Orsaken är ännu mer överraskande, en katt. Jesustanten (City) – Om inte vårt mest kända orginal så bra nära och minst topp 10 i vilket fall som helst. Gapig, social och dyker upp när du allra minst anar det. Ger över 400 träffar på Youtube och har sin egen fanpage på Facebook. Gamla och unga, infödda och utlandsfödda, skötsamma och inte fullt så skötsamma. Hon “förgyllde” min tunnelbaneresa till jobbet igår med sin högljudda domedagspredikan. Jag åker. Lyrics for Louvren by Movits! feat. Zacke. Hon hade blommor i sitt hår som hon varit på coachella eller liknade Rihanna under sin umb. Jisses hur kunde jag glömma Jesutanten Eller rättare sagt Grek-tanten som pratar om jesus. Fabian Bergman Carlsson finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Fabian Bergman Carlsson och andra som du känner. Därefter fick var och en av oss olika uppgifter att utföra. Efter detta fick vi alla samlas i …. Hon funderar också vad det egentligen händer på Strömsö när Janne frågar henne om finlandssvenska ordspråk. Vi har också vårt eget original som av barnen brukar kallas ”Jesustanten” eftersom hon i decennier berättat för alla hon möter att hon har sett Jesus. Läs mer →. Kvinnan som går runt i vagnarna och skriker svavelosande religiöst om helvete, straff & förbannelse. Jag såg filmatiseringen av Stephen Kings “The Mist” innan jag läste boken. Rasmus Larsson finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Rasmus Larsson och andra som du känner. Create your own. Free to make and play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*